Anca Graterol, Andre Wikholm, Metropol la Psihologul muzical (ediția 796 – 30.12.2017)

0
596
Andre Wikholm Partos la Radio Romania 2017Ajun de An Nou, ultima ediție din 2017. E o ediție cu Diaspora muzicală și nu numai. În prima oră veți auzi un dialog cu un domn de 39 de ani, din Suedia, plecat în 1990, imediat după mineriadă. Acum e fericit, mulțumit, apreciat, iubitor de muzică și la final veți afla cine este Andre Wikholm.
Anca Graterol, chitaristă, colistă, compozitoare, producător, band-coach, a discutat telefonic de la Hannover despre cariera sa, despre Catena, Rosi Vista, Big Mama and The Kids, despre noul proiect Ignore The Sign, care sună foarte bine. Ne-a oferit o serie de piese recente, prime audiții pentru noi!
Interviul cu Marius Luca (O.N.E. și Metropol) stabilit în Canada  și Attila Viranyi (Metropol) stabilit în Germania, a avut patru părți extrem de bogate în informații dar și în muzică. Despre Compact, despre Metrock,  despre regratatul baterist și vocal Bela Raduly, despre muzica clasică, despre proiectul nou al celor doi, despre meseria de luter, despre turneele de peste Ocean, despre începuturile lor veți afla numai dacă ascultați tot.
De-a lungul nopții am difuzat piese cu Sfinx, Ella Fitzgerald, Justin Timberlake, Sons Of Apollo și primele clasate în Top Sentimental în prima parte a anului 2017 , printre care Free, Toto Cutugno, Ada Milea, Foreigner, Phoenix, Europe.

 
 
 
Audio: 
Selecția mesajelor (au fost peste 600!)
Andre Wikholm si Andrei Partos la Radio Romania 2017Patricia, Sao Paolo S-a mai dus un an. Mă bucur mult că am descoperit această emisiune! Îmi sunteţi prieteni de nădejde.
Teddi, Londra Salutări! Eu sunt foarte răcit… sper să mă dreg până mâine… Ar fi trist să fiu nevoit să stau acasă cu febră în noaptea dintre ani.
Simona, metalfan Ce băiat frumos aveţi! Să vă trăiască!
Tania, Ucraina Mă bucur că petrec această noapte alături de voi. Aveţi un băiat deosebit şi înţeleg perfect de ce sunteţi atât de mândru de el!
Raluca Eu nu mai vreau să aud de sarmale, cârnaţi, cozonaci, tobă, lebăr etc… Am mâncat de Crăciun cât pentru un an întreg. Cred că Revelionul îl fac cu meniu vegan.
Irina Îmi place foarte mult Anca Graterol!
Paula Felicitări Anca! Îmi plac piesele!
Niko, Milano Eu nu mă pregătesc într-un fel anume pentru Revelion. Ca în fiecare an, noi muncim. Părinţii mei au un restaurant aici, aşa că sunt cu ei acolo, îi ajut. În fiecare an avem şi artişti care cântă live… Eu tot sper că într-un an îmi vor face şi mie bucuria să-l invite pe Peter Hammill. Dar… cred că mai am de aşteptat.
Traian Senzaţionala Anca Graterol! Îmi plac foarte mult piesele difuzate! Felicitări şi un An Nou fericit!
Gili Iancovescu Tg-Jiu  Bună seara la ultima emisiune din 2017!Sunt pe baricade alături de invitați, dar mai întâi vreau sa va transmit,, la mulți ani 2018,,!!Bonne année2018!!!
Boogie Foarte interesant interviul! Nu ştiam nimic despre Metropol! Mulţumesc!
Liviu Mulţumesc pentru Metropol! O lecţie de istorie.
Cezar Ce bucurie mi-aţi făcut cu acest interviu!!! Mulţumesc!
Maria Extraordinară povestea cu Securitatea!
Loredana Metropol! Ce amintiri mi-aţi stârnit! Mulţumesc!
Martha, Germania O bucurie să o ascult pe Anca Graterol! Mulţumesc pentru Metropol! Vă mulţumesc dvs pentru fiecare ediţie din acest an! Au fost un regal! Să ne auzim cu bine şi în 2018!
Georgiana Mulţumesc pentru fiecare noapte de vineri! Au fost ca o terapie pentru mine! LMA şi un An Nou fericit!
Horia De excepţie acest interviu! Vă mulţumesc! Aproape că uitasem de trupa Metropol!
Ankka Iorgu Acum că ne apropiem de intrarea într-un nou an, vă urez toate cele bune şi abia aştept să ne reauzim în 2018.
Cristi, Olanda, şofer de tir Încă o noapte de neuitat. Vă mulţumesc pentru Metropol şi Anca Graterol. Mi-a plăcut mult şi dialogul cu fiul dvs cel mare. Felicitări!
George, Los Angeles Anul trecut, am făcut Revelionul în cel mai frumos mod: am fost la concert. În acest an, nu mai am acest privilegiu. Voi sta acasă, la TV. Poate chiar voi dormi. Oricum, la miezul nopţii îmi voi pune o dorinţă.
Mădălina Vă urez un An Nou cu bine şi sănătate şi vă rog mult ca în 2018 să faceţi un interviu cu Foreigner! Asta ar fi genial.
Diana, Roma Mulţumesc pentru Dalla! Un An Nou fericit cu sănătate şi bunăstare!
Dani, Vâlcea Îl iubesc pe Toto Cutugno!
KissArmy Mulţumesc pentru ZZTop!
Jeni Ce final extraordinar!
Robby, Reşiţa Nici că se putea un final mai potrivit! Mulţumesc! Europe rocks!sursa (pentru audio): Radio România Actualități

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here