ANDRE RIEU A ATERIZAT (4.06.2015)

0
31

Andre Rieu 1Joi, 4 iunie. Ora 13.10Andre Rieu a fost întâmpinat de o „armată” de jurnalişti pe Aeroportul „Henry Coandă” din Bucureşti. Amabil, zâmbitor, celebrul violonist olandez a răspuns întrebărilor jurnaliştilor şi a făcut fotografii alături de câţiva fani norocoşi.
 
„Abia aştept să mă întâlnesc cu publicul din Romania. Am pregătit ceva special, nu vă spun, e o surpriză„, le-a spus André Rieu jurnaliştilor.
 
De asemenea, Rieu a declarat că scena din Piaţa Constituţiei este una specială, “am folosit-o doar în concertele din Maastricht şi acum la Bucureşti. Este impresionantă, nimeni nu mai are o astfel de scenă, este un fel de emblemă a show-ului meu”.
 

Andre Rieu si fanii
Andre Rieu si fanii

Pe André Rieu îl aşteaptă un program încărcat. Astăzi are loc prima repetiţie, dar artistul a declarat că i-ar plăcea ca în zilele libere să îşi facă timp să vadă oraşul Bucureşti.
Gheorghe Zamfir va avea un moment în cadrul show-ului lui Andre Rieu.
Concertele din Piaţa Constituţiei încep la ora 20.30 şi nu vor avea niciun recital în deschidere!
Mai sunt bilete disponibile pentru concertele din zilele de 5 şi 7 iunie, iar acestea pot fi achiziţionate atât de la punctele de vânzare amplasate în dreptul celor două intrări principale ale spectacolului, cât şi prin intermediul reţelei Eventim şi al platformei online eventim.ro.
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here