CIFRELE DE AUDIENŢĂ PRODUC REACŢII!

0
16

Rareş Bogdan, criză de nervi după ce a văzut audienţele: ”Eu şi dacă fac emisiune despre alune am peste 1% rating”

Rares Bogdan (600 x 337)
‘Eu am fost în concediu în luna mai. Am fost în Maroc împreună cu familia. Am doar 48 de ore de emisie în mai. Plus că nu sunt pe acel interval orar, 18-23,  ci doar pe 21-23.  Am publicat şi pe Facebook ce audienţe am: 2.3 ieri şi 2.4 alaltăieri. Eu şi dacă fac emisiune despre alune am peste  1% rating. Cum să mă pui lângă 0.4? Şi în pauza de publicitate am mai mult. S-a scris că este o lovitură pentru Rareş Bogdan…nu este nici o lovitură, iar ca să arăt ce se poate face, voi face în iunie emisiune zinic, uneori şi în weekend. Voi duce Realitatea TV în top 10”, a declarat Rareş Bogdan conform reportervirtual. ro.
‘De ce nu dau şi tabelele cu publicul comercial? Sunt două segmente, 18-55 de ani şi 25-55 de ani, acolo stă Realitatea bine. Aceste audienţe se fac pentru publicitate nu pentru orgoliul lui Rareş Bogdan sau Badea sau Prelipceanu. Eu am dat nişte sfaturi despre cum putem creşte, trebuie să facem spectacol, să fim mai agresivi. Când intră Marinela Mititelu se dublează audienţa”, a mai spus Rareş Bogdan.

 ”Kantar Media nu măsoară decât gospodăriile individuale. Dar firmele nu. Şi aici intră instituţii – unde se urmăreşte Realitatea TV- hoteluri, localuri, restaurante, etc. În plus, nu se măsoară nici antenele tip farfurie ori sunt foarte multe în ţară dar mai ales în Diaspora. Românii s-au dus în Spania cu farfurii Digi după ei şi se uită la Realitatea. Nu sunt măsurători aici. Uite cum Antena 3 care nu mai este transmisă pe satelit nu este deloc afectată. Sociologii spun că domeniul de referinţă este între 3.800 şi 4.200 de persoane. Kantar nu are decât 1.200 de peoplemetere, din care nu se activează mai mult de 1.000. Este desigur o marjă de eroare. Dealtfel, noi nu putem controla sistemul mergem pe buna-credinţă şi profesionalismul celor care o fac. Nu de mult, am testat feedback-ul emisiunii prin SMS. Am primit 3.800 de SMS-uri în emisiune”, mai susţine realizatorul TV.
P.S. Cred că în mare măsură Rareş Bogdan are dreptate. Măsurătorile sunt dirijate, afectate de interesele celor care dau mai mult. 
Materialul e preluat de aici:

 
http://www.gandul.info/magazin/rares-bogdan-criza-de-nervi-dupa-ce-a-vazut-audientele-eu-si-daca-fac-emisiune-despre-alune-am-peste-1-rating-14398321

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here