Andreea Banica & band, What's Up, Shift si Cristina Rus canta la Beraria pe 17 aprilie

0
54
Andreea Banica 17 aprilie aPe 17 aprilie de la ora 21:00, la Beraria H, Andreea Banica alaturi de trupa sa LIVE, va invita la un megashow in Orasul cu Chef de Viata. Invitati speciali: What’s Up, Shift si Cristina Rus.
Spectacolul va avea o serie de invitati speciali dar si multe surprize, totul intr-un decor de basm. Vom avea parte de un concert inedit marca Andreea Banica, presarat cu butaforii si proiectii asa ca vino sa vezi pe o scena ca in povesti pe una dintre cele mai iubite artiste din Romania cum canta hiturile sale arhicunoscute plus o serie de piese cu care te va surpride alaturi de trupa sa in cadrul unui concert live incendiar!
Biletele pentru show-ul Andreea Banica & band se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro, in reteaua fizica iabilet.ro(www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman, IQ BOX, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara), dar si la Beraria H, precum si in ziua concertului la intare la urmatoarele preturi:
– Categoria A – 25 lei
– Categoria B – 15 lei
Rezervările se fac la:
– FORMULAR REZERVARE ONLINE (http://www.berariah.ro/noutati/rezerva-masa-online-la-beraria-h)
– 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată trimiteţi un SMS cu numele şi noi vom suna înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor)
– vreau@berariah.ro
La 19:30 te așteptăm cu masa pusă, iar de la 21:00 cu spectacolul pe scenă.
Un eveniment VIP Booking & Beraria H
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here