Andrei Partos (4 mai 2008)

0
41

Ai cam exagerat Diana, dar iti multumesc pentru frumosul portret profesional. Eu sunt convins ca toti ati contribuit la atmosfera de acolo. Fiecare in felul lui. Desi n-am fost fondator al postului, l-am tratat ca pe copilul meu. De aici si implicarea mai accentuata. M-a deranjat atitudinea Marinei nu la sectiunea orgolii, ci la bun simt si adevar. Ea a scris o serie de articole pe care le-am recitit acum. Cu o exceptie, nu amintea de nimeni de la RVC. Doar pe sine! In timp ce Ioan T. Morar, I. Grosan sau cronicari sportivi , ziaristi de la presa locala, Litoralul si altii considerau firesc sa dea numele celor pe care-i gaseau acolo timp de peste 100 de zile. M-a sunat zilele trecute Marina ca sa ma invite la emisiunea ei de la TVR1, ca sa vorbim despre Eurovision. Am refuzat-o pentru ca nu-mi place formatul cu 15 oameni care stau la coada pentru 2 minute de vorba. Dar i-am spus despre nedumeririle mele. A ras amuzata. Ei i se pare normal sa modifice adevarul acelor timpuri. Ziaristii de atunci minteau la comanda, cu zambetul pe fata. Tot ei sunt si azi in prim plan si au acelasi comportament. Sa te feresti de zambetul Marinei!
Azi nu mare lucru sa inventezi jocuri, subiecte, concursuri, dar atunci nu exista NICIO sursa de inspiratie. Nu puteai „importa” formate”, nu aveai acces la nicio televiziune. Pentru tinerii de azi e greu de inteles ca in ACELE conditii noi eram nevoiti sa fim creativi, sa gasim solutii din nimic.
Ma bucur ca multi oameni care au trecut prin Costinesti, pe la RVC, au facut cariera in media sau in showbiz. Asa ca te felicit si pe tine si pe cei pe care-i stii si despre care poate mai povestesti cand ai chef.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here