Andrei Păunescu la Psihologul muzical (ediția 787 – 28.10.2017)

0
166

Andrei Paunescu la Radio Romania 2017Încă un debut important: Andrei Păunescu (n. 3 mai 1969)! A mai intervenit telefonic, are vechime ca om de radio cu propriul proiect, dar în această emisiune n-a fost niciodată. Conincidența face că și el (ca și noi) promovează un ciclu de evenimente esențiale pentru el, pentru iubitorii de muzică folk. Spectacolul din 3 noiembrie adună aprope 50 de foști componenți ai Cenaclului Flacăra. În noiembrie se împlinesc 7 ani de la despărțirea de poetul Adrian Păunescu. Veți afla multe despre relația tată-fiu, despre începuturile artistice ale lui Andrei, despre Cenaclu, despre legăturile cu lumea sportivă, lecturi și muzici preferate, concerte văzute (chiar și-n Noua Zeelandă) și multe altele. Aparițiile viitoare ale lui A. Păunescu includ și o deplasare la Milano (pe 19.11). A cântat cu dăruire piese proprii, a propus artiști ca Mircea Vintilă, Domokos Arpad, AC/DC, Victor Socaciu, Mircea Florian, Gil Ioniță, Van Halen, Iris ș.a.m.d. Avem și o recitare a lui Florian Pittiș. Veți auzi și un moment plin de haz cu texte culese din muzică și presă. Cele aproape 700 de mesaje mă fac să cred că mai sunt mult de spus, de povestit.
Veți auzi și un scurt interviu telefonic cu Alin Dincă (Trooper) legat de un alt eveniment, din 4 noiembrie, la care sunt așteptați fanii rock-ului.
Topul sentimental cu poetul, actorul, compozitorul Jacques Brel a surprins plăcut. 1. Ne me quitte pas, 2, Le Moribond, 3. Le chanson de Jacky.
Ediția a început și s-a încheiat cu creații semnate de Virgil Popescu, interpretate de Luminița Anghel, ambele legate de nopțile radiofonice de vineri.
În ultima oră, veți găsi și un moment de 11 minute In Memoriam Colectiv.
 
 
 
Audio:


 
Selecția mesajelor (au fost aproximativ 700!)
Gili Iancovescu Tg-jiu Bună seara! Bine v-am regăsit în la o noua emisiune și la aniversarea a 15 ani!
Popescu Elena · Bine ai venit, Andrei! Mă bucur sa te aud și sa te vad!
DarkAngel Emisiunea aceasta este mai bună decât orice tratament 🙂 Când vă ascult îmi dau seama că nu sunt singură! Mulţumesc! LMA!
Viorel Vasile Costiniuc · Buna seara, va ascult din Valencia.
George, Los Angeles LMA Psihologul muzical! Bun venit Andrei Păunescu! Aş vrea să-l întreb dacă a simţit presiune, fiind fiul lui Adrian Păunescu?
Tania, Ucraina LMA emisiunii! Mă bucur că este cu noi Andrei Păunescu. Aş vrea să aflu cum era relaţia cu tatăl său? A fost tumultoasă? I-a oferit libertate?
Pluteanu Niki Nicoleta · Buna seara din Torino!
Cozmin David · Bună seara, la mulţi ani şi multe emisiuni în continuare.
Teddi, Londra LMa Psihologul muzical! Bun venit Andrei! Mi-ar plăcea să aflu care sunt scriitorii preferaţi? Având în vedere că tată era poet, v-a obligat la început să citiţi sau… cum v-a format gustul pentru lectură?
Irina Când ai avut prima pereche de blugi?
Robby, Reşiţa Super tare piesa Fii tu însuţi! Ce chitară foloseşte Andrei? Ştiu că el cântă şi la chitară electrică. Foloseşte efecte?
Dan, fan The Cure Mi-a plăcut foarte mult piesa Fii tu însuţi!
Simona, metalfan Doamne!! Am râs cu lacrimi!! :)))
Vicky Sunteţi bestiali! :)))
Teddi, Londra N-am mai râs atât de mult de nu ştiu când! :))))
George, Los Angeles Am tras pe dreapta pentru că nu mai puteam de râs! Sunteţi fenomenali!
Florin Crăciunescu Aşa emisiune să fie în fiecare noapte!
Codruţ Capşa Tot respectul pentru Andrei si pentru incercarea de a continua spiritul Cenaclului! E nevoie acum, poate mai mult ca oricand!
Yannis, Grecia Mai are timp să citească? Merita Dylan Premiul Nobel?
Gabriel Petre Super invitat! Pe melodia sa „Vai ce mic oraș ” am cerut-o de nevastă pe cea care-mi e de 22 de ani alături. Mă bucur că ține cu Real Madrid. Îi mulțumesc pentru imnul oraşului Mioveni!
Loredana Mă bucur că l-aţi invitat pe Andrei Păunescu! Mi-a plăcut! Apreciez şi faptul că l-aţi propus pe Neil Young la topul sentimental. LMA!
Patricia, Sao Paolo Acest moment mi-a adus lacrimi în ochi… RIP!
Ankka Iorgu Mi-a plăcut invitatul! Felicitări că l-aţi adus în studio. Îmi place şi acest top! Un singur minus a fost în această noapte: tricoul dvs. Puteaţi să purtaţi unul cu un poet (Păunescu, Brel sau oricine altcineva).
George, Los Angeles Aşa! Păi, era cazul să critice şi ţinuta dvs vestimentară pentru că pe a noastră a tot criticat-o. :)))) A venit şi vremea dvs! :))))
Daniela Mulţumesc pentru Jacques Brel! 🙂
Adryan, Sydney Vă mulţumesc pentru aceste ore minunate!
 
sursa (pentru audio): Radio România Actualități

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here