Trooper şi Romeo Mocanu la Psihologul muzical (ediţia 704 – 26.03.2016) – AUDIO

2
438

Ediția a debutat cu o piesă dedicată memoriei celor care au pierit la Bruxelles pe 22 martie. Compozitorul și poetul Jacques Brel era cel mai potrivit pentru acest moment.

Trooper
Trooper

Doi componenți ai grupului Trooper, Alin ”Coiotu” Dincă și Ionuț Rădulescu ”Oscar” ne-au adus informații exacte despre un spectacol rock programat pentru 16 aprilie. Veți avea amănunte despre invitații lor, despre organizare. Am aflat câte ceva despre relațiile dintre grupurile rock, fie că sunt heavy metal sau alternativ. Veți auzi piese Trooper, dar și Phoenix (Nicu Covaci este invitatul principal din 16.04). Nu putea lipsi Iron Maiden din această primă parte.

Romeo Mocanu
Romeo Mocanu

Romeo Mocanu este un domn serios, care pe 29 februarie 2016 a împlinit 60 de ani. A debutat în emisiune, demonstrând că nu e niciodată prea târziu. Este mare iubitor de muzică, s-a ocupat indirect de acest domeniu, dar a decis recent, încurajat de Mircea Baniciu, Vlady Cnejevici șiTeo Boar, să-și valorifice talentul de compozitor și interpret. Albumul ”Grâu păzit de maci” include piese scrise pe versurile lui Mircea Dinescu, Mircea Micu, Adu Cusin, Carmen Sofianu, Vali Crăciun sau Romeo Mocanu. Pe lângă repere biografice am obținut și un scurt recital live (cu alte piese, nu cele de pe album) , fapt care i-a bucurat pe ascultătorii noștri. Au fost și piese preferate cu Mircea Baniciu, War, Riccardo Cocciante, Led Zeppelin, Dinu Olărașu, Lucio Battisti, Uriah  Heep, Eagles.

Top 5 Sentimental a avut succes. Kenny Rogers a fost dorit de mulți prieteni în faza sondajelor pregătitoare. Primele clasate au fost piesele 1. The Gambler, 2. Ruby , Don’t Take Your Love To Town, 3. Lucille.

Au fost și noutăți cu Alexandru Andrieș, 3 Doors Down, dar și clasici ca John Rowles, Charles Aznavour, Paul Anka sau Aerosmith.

Audio:

Selecţia mesajelor (au fost peste 400!)
Trooper Alin Dinca si Ionut Radulescu la Radio Romania 2016Cristina Ina Salutari si numai bine, echipei ce ne face noaptea frumoasa, la Romania-Actualitati!
Adryan, Sydney, Australia Bun regăsit! Mulţumesc pentru piesa despre Bruxelles! Inspirată alegere! Am auzit că la vară vine Rihanna la voi… Să treceţi cu bine de acest hop! 🙂
DarkAngel Bun venit Trooper! Cum se face că voi veniţi mai mereu în preajma Paştelui? :))))
George, Los Angeles Bun venit Trooper! Când o să aveţi şi voi un Boeing 747? 🙂 Sper să fie cât mai repede! 🙂
Daniela Duran Grozavi invitati!! Iar se anunta o noapte alba!!
Ioana Savin Un gest foarte frumos să vii în emisiune cu o carte. Întotdeauna! Frumos. Respect!
Cătălin Furculescu Îi şade bine lui Oscar in rosu. Nice beard, Alin.
Black Eloise Eu mi-aş dori să-l văd pe Coiotu făcând un interviu cu Rihanna! :)))))
Larry E adevărat că în toamnă veţi participa la un festival de trupe de coveruri şi veţi cânta un setlist Iron Maiden? De ce aţi face asta? Voi nu sunteţi trupă de coveruri! Nu vă e teamă că vă pierdeţi identitatea?
Magda Întrebare pentru băieţi: şi-a cumpărat vreunul dintre voi căştile lui Steve Harris? 🙂
Romeo Mocanu la Radio Romania 2016Vlad Angelescu Salutări băieților! Scandal!! Vlad, vecinul de la sala de repetiții 🙂
Vicky Foarte mişto piesa Phoenix! Întrebare pentru Alin: de asta ţi-ai lăsat barbă „vâlvoi” ca să fii ca Vodă? 🙂
Răzvan Pe când un concert în Parcul Chindia din Târgovişte?
Flavia Vi se pare că publicul din România s-a schimbat? Că a început să devină snob?
Jeni Trupele de rock alternativ nu puteau fi în evenimentul Stelele Rockului? E cel mai marginalizat gen muzical! 🙁
Niko, Milano Bun venit invitatului! Mi-au plăcut şi primii doi! Vă ascult cu mare drag! 🙂
Miruna Superbă piesa! Mă bucur că l-aţi invitat pe Romeo!
Ankka Iorgu Bună noapte! Bun venit invitatului! Îmi place muzica lui!
Sabina Eu sunt super-mega-fericită că vine Sia în România! Este o artistă în adevăratul sens al cuvântului! O inovatoare! Mult timp nimeni nu ştia cum arată pentru că ea cânta cu spatele la public sau avea mereu faţa acoperită în timpul concertelor! Acesta este de fapt evenimentul anului în România, nu Rihanna!!

Alin Dinca „Coiotu” (Trooper)
Alin Dinca „Coiotu” (Trooper)

Teddi, Londra Ei, vedeţi! Dacă Bob Dylan cântă fără să se uite la public (stă la pian şi publicul îi vede profilul) e o tragedie! E făcut praf artistul: că e cu nasul pe sus, că nu e frumos, că e nepoliticos. Dacă Sia cântă cu spatele la public, e cool! E o inovatoare! :)))))))
Robby, Reşiţa Wow! Cum sună chitara lui Jimmy Page!! Mulţumesc!
Arici Ţepos Nu m-aş mira deloc dacă la Sia va fi la fel ca la Robbie Williams! Maşinăria de spălat creiere în heavy-rotation a caselor de producţie funcţionează la capacitate maximă! Aşa că… ne putem aştepta la un număr mare de spectatori! N-am uitat discuţia de săptămâna trecută despre versuri… Păi, dacă-s versuri puţine repetate obsesiv, e clar că se duc oamenii ca muştele! Apropo… Romeo Mocanu are texte cu multe versuri… nu o să intre în heavy rotation niciodată! 🙂
Robby, Reşiţa Felicitări! Foarte plăcut momentul live! 🙂
Diana, FC Bon Jovi Felicitări şi mulţumesc pentru piesa cântată live! Mi-a plăcut!
Lylytrance Rolling Stones e trupă rock?! Nu vă supăraţi, dar cred că toată lumea va fi de acord cu afirmaţia mea: Stones e trupă de pop-rock. Dacă ascultătorii dvs consideră Holograful pop-rock, atunci şi Stones e din aceeaşi categorie. Aşa că e normal să aibă public numeros!
Arici Ţepos Nuuuu, nu se poate compara Holograf cu Stones. Deci în primul rând Romeo Dediu e mai frumos decât Keith Richards şi n-ar fi prins un rol în Piraţii din Caraibe. Apoi Bittman e mai gras decât Jagger şi nu se poate mişca precum el! Deci… exclus!

Ionut Radulescu „Oscar” (Trooper)
Ionut Radulescu „Oscar” (Trooper)

KissArmy Şi să nu uităm că Bittman e în heavy rotation atât solo cât şi cu Holograf. Rolling Stones nu-i în heavy rotation nici la Rock FM… Dar nu-i nimic, dacă se lansează un post de radio „Pop-Rock FM” sunt sigur că acolo ar avea şi ei şanse. Deci… nu putem compara Rolling Stones cu Holograf!
Simona, metalfan Fii serioasă, Lylytrance! Păi, singurul motiv pentru care Holograf nu a cântat încă pe stadionul naţional este pentru că nu a vrut să îi facă pe cei de la Stones să se simtă prost! E un gest de colegialitate, altfel ar fi umplut Arena Naţională anual! :))))))
Veronica, Cluj Mi-au plăcut piesele lui Romeo Mocanu! A fost o surpriză plăcută pentru mine! 🙂
Simona, metalfan Să ştiţi că Lylytrance are dreptate! Când am auzit şi răs-auzit piesa „Man Down” a Rihannei, eu nu am înţeles! Din 4 minute cât are piesa, Rihanna spune vreo 2 minute „Ram Pam Pam Pam”… Şi ca să pot înţelege şi eu mesajul… am început să citesc Kant, Freud… cu greu am reuşit! Dar nu vă spun pentru că e mai bine să vă descurcaţi singuri! :))
Marius, metalfan Eu aştept cu interes să ascult prima piesă a Rihannei sau a Siei al cărei text este făcut din emoticoane! :)))))) Atunci voi fi de-a dreptul fericit! :)))

sursa (pentru partea audio): Radio Romania Actualități

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

2 COMENTARII

  1. Buna ziua. Nu va suparati,dar ati scris 26.03.3016,in loc de 2016? Nu cred ca a observat cineva,dar la mine e ”defect” genetic sa observ toate greselile de orice fel,si multi au incercat sa ma dea la o parte,tipic r-o-m-a-n-i-a-n,cu toate astea eu ii infrunt.In cazul dumneavoastra nu cred ca se va ajunge la asa ceva. Stiu ca romanul nu accepta,90-95% sa fie corectat,sau contrazis,ba mai mult riposteaza,lucru unicat in lume,sau,cel putin eu nu am intalnit acest comportament la vest-europeni,ba,din contra. Sunt convins ca dumneavoastra veti avea o atitudine corespunzatoare,fata de o mica eroare de tipar care s-a strecurat accidental,sesizata de un ascultator.Este firesc sa gresim,dar este nefiresc sa ne facem ca nu observam greseala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here