Apariția la SuperBowl l-a aruncat din nou în topuri pe Bruno Mars

0
22

Articol de Iulia Radu
După ce duminică, 2 februarie, Bruno Mars a cântat în pauza finalei campionatului de fotbal american. albumele artistului au început să urce din nou în topurile din SUA.
Astfel, al doilea album al artistului, „Unorthodox Jukebox”, a urcat în Billboard 200 de pe poziția 18 pe locul 7, cu 42.000 de unități vândute, potrivit Nielsen SoundScan. În timp ce albumul lui de debut, „Doo-Wops & Hooligans”, a urcat de pe locul 82 pe locul 19 în Billboard 200, cu 16.000 de unități vândute.
Ambele albume au înregistrat aceste vânzări în doar o singură zi, dovedind cât de mult contează apariția la SuperBowl.
Din 1993, când Michael Jackson a susținut primul show la SuperBowl, invitați la acest eveniment au fost doar artiști sau trupe cu o carieră bogată, cu numeroase albume lansate. Bruno Mars este primul artist, care a lansat doar două albume, care apare pe scena SuperBowl. Astfel, vânzările și impactul pe care acestea îl au în topuri se concentrează doar pe două albume și respectiv, pe single-urile lansate. În timp ce în anii precedenți, în cazul unor artiști precum Beyonce, Madonna, Bruce Springsteen sau Paul McCartney, vânzările s-au răspândit asupra numeroaselor albume și piese lansate de-a lungul carierei. De exemplu, deși anul trecut vânzările au crescut per total pentru Beyonce, artista nu a înregistrat nicio creștere în topuri.
 
sursa: Billboard

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here