Ascultătorii la Psihologul muzical (ediția 750 – 11.02.2017)

2
445

Ascultatorii 750 aA fost o noapte specială! Ascultători în studio, relaxare, atmosferă de mică-mare sărbătoare. Au venit Carmen Bârloiu (e mai veche prietenă a emisiunii, o inimoasă jurnalistă, organizator și prieten adevărat), Iulia „Storm Wind” Lungu a debutat la Psiholog (fan Europe, ascultătoare ceva mai recentă, economist la o multinațională, a colaborat deja cu site-ul de față prin cronicile sale de concert), Mary Alexe (fan Morrissey, tot debutantă în studio, dar și ea ne-a oferit cronici, este traducător), Nicu Turcu (un mare pasionat al sunetului, creator de semnale pentru posturi de radio, a colaborat cu Radio3 Net, un nevăzător cu auz excelent și voce foarte bună) a venit de la Adjud însoțit de prietenul său Angel Lungu (ascultător de R.R.A., cu veleități jurnalistice, tot pasionat de muzică). Au fost multe povestiri în cele 4 ore, au fost și cadouri reciproce.

Carmen-Victoria Bârloiu
Carmen-Victoria Bârloiu

* Am avut parte și de o relatare amplă de la Sanremo realizată de prietenul Ștefan Naftanailă.
*Trebuie să le mulțumesc aici unor artiști, producători care au lăsat pentru astfel de evenimente CD-urile lor: Ioana Sandu, Dan Helciug, Mircea Rusu, Marian Stere, Fuego, Grimus ș.a. Fiecare invitat a primit  mascota Pampsy (breloc și creațiile Silviei Ștefănescu) și cîte o diplomă de prietenie (concepută de Adelina, altă ascultătoare fidelă). Au fost cu noi Diana Croitorescu și Claudia Buzică (în regia tehnică). Lor și colegelor lor le mulțumesc pentru ajutorul profesional și prietenesc acordat în cele 750 de nopți! Împreună cu Iulia Radu (s-a ocupat de protocol, telefoane, de live streaming și fotografii), pot spune că am ajuns la bucuria de a avea ascultători  foarte numeroși și consecvenți în toate colțurile lumii, care nu apar la cifrele de rating ale R.R.A. , dar care sunt reali (și foarte activi) Și lor le mulțumim pentru votul de încredere acordat săptămânal!
tort 750Tot sunt la capitolul mulțumiri. Unele i se cuvin Mariei Magdalena Dănăilă pentru piesele oferite cu generozitate, iar altele revin tuturor conducerilor R.R.A. din acești 14 ani care mi-au permis să produc, să realizez această emisiune maraton, absolut independent!
Invitații au propus piese cu: Vali Sterian, Cargo, The Beatles, Queen, Helloween, The Smiths, Europe, Ten Years After, Jeff Buckley, Whitesnake, Skid Row ș.a.
Agenda pop-rock a incluse piese cu Gene Vincente, Serge Lama, Gary Moore, The Cure, Megadeth, Anda Călugăreanu, Fiorella Mannoia.
În ultima oră am avut un BEST OF TOP SENTIMENTAL 2016. Pe primele 3 locuri s-au clasat: 1. Alice Cooper – Poison; 2. Rod Stewart – Sailin; 3. Rainbow – Man On The Silver Mountain.
 
 
 
Audio:

Selecția mesajelor (au fost peste 630!)
Mary Alexe
Mary Alexe

Teddi, Londra LMA! La cât mai multe ediţii!
Marian, Năvodari Bună seara! Felicitări pentru numărul de emisiuni! La mai multe! Cu drag vă ascult mereu!
Mihail, Cluj Bună noapte! Exact la Maywood – Friday Night mă gândeam acum o oră!
Arici Ţepos LMA cu multe multe emisiuni la fel de frumoase!
Marius, metalfan LMA! Noi vă iubim mult!
Gigi din Bucureşti LMA şi sănătate şi la cât mai multe emisiuni pentru Psihologul muzical!
Ade Adelyna Bun venit, oameni frumosi!
Mariasiu Angela La multi si fericiti ani.
Popescu Elena buna seara,la multi ani, la cat mai multe emisiuni!
Boogie Mulţumesc pentru Megadeth şi Cargo! 🙂 LMA!
Vicky Mie îmi place să dau mesaje… dar cred că aş avea emoţii prea mari în studio. Aici mă simt eu bine!
Simona, metalfan Deci… Mary… ai autograf pe o carte pe care încă nu ai citit-o ?
Niko, Milano LMa emisiunii! Am o întrebare pentru Mary şi pentru Iulia: atunci când vezi un artist de mai multe ori, rişti să asculţi aceleaşi piese, mai ales dacă sunt din acelaşi turneu. Nu există riscul să te plictiseşti?
Iulia Lungu „Storm Wind”
Iulia Lungu „Storm Wind”

Valentin Întrebare pentru Iulia: dar iubitul ei sau soţul nu e gelos dacă mergi la concerte? Joey Tempest e drăguţ!
Doiniţa Întrebare pentru Carmen: mai are tabăra de vară?
Ankka Iorgu LMA! Sănătate şi felicitări invitaţilor!
Luana Hrisanti Rigot · La multi ani! Va ascult din Franta, bucuroasa ca prietenul meu Nicu Turcu este invitat ! Felicitari!
Claudia Maria Tanasa ·  Salut ! La multi ani! sunteti foarte simpatici!!
Ciolompea Dan ·  La multi ani si la fiecare nouă emisiune să crească numarul ascultatorilor cu câte cel puțin 10.000!
Alynn Munteanul · Felicitari… salutari de la prietenii din Pitesti si Câmpulung Muscel!
Teodor Orehov · Bună Andrei, Salut simpaticii invitați!
Arthur Agapie Buna seara din Seattle- USA! Va felicit pentru cele 750 editii realizate si va multumesc pentru efortul facut de a ne bucura pe noi cei ce va ascultam!
Crina Ionescu Bun găsit prieteni dragi! LMA, la cât mai multe emisiuni! Ediţie aniversară cu invitaţi minunaţi!
Nicu Turcu
Nicu Turcu

Claudiu, Câmpina Salutări vouă şi invitaţilor! LMA!
Mădălina Îmi plac foarte mult invitaţii!
Pepe Le Pew · Salutari din LA! Helloween suna bine si in anii ’80 dar suna foarte bine si acum!
Nicoleta Tudor Foaaaarte frumoooos!
Codruta Ciurlea Am regretat faptul că nu am putut să onorez invitația Iuliei si a lui Andrei, mai ales că venea si Carmen-Victoria Bârloiu, o persoana draga mie. Îmi doream să fiu alături de voi si echipa voastra…Din păcate, a trebuit să fiu prezentă astăzi în Timisoara si nu m-am putut sustrage, din motive obiective… 🙁 oricum, rămân datoare cu niste iclere si un gulaș ptr că am să vă vizitez cândva, chiar dacă nu este la aniversare. Ptr că am fost invitata la mai multe emisiuni de radio si chiar emisiuni, stiu cât de serios vă pregătiți ptr ca noi să beneficiem de o emisiune de calitate. Emisiune frumoasă.
Medeleanu Marin Salutări pentru prietenul meu Nicu Turcu, unul dintre invitaţi pe care-l cunosc de mic şi cu care am amintiri de neuitat! Felicitări şi dumneavoastră pentru emisiune! Multe, cât mai multe emisiuni plăcute!
Alynn Munteanul Dna Carmen are o tabără pentru copii extraodinară sus la munte la Muscel, la Dâmbovicioara-Podu Dâmboviței!
Vicky Eu nu cred că sunt în stare să vorbesc. E mai simplu să scriu. Şi să ascult!
Angel Lungu
Angel Lungu

Sonia O ediţie de colecţie! Felicitări! LMA!
Rodica  Mi-au plăcut invitaţii! Felicătări!
Black Eloise Felicitări invitaţilor! Am citit toate cronicile scrise de Mary şi Storm Wind pe site-ul dvs. Îmi place cum scriu!
Cristina, metalfan Excelentă ediţie! Îmi plac oamenii pasionaţi şi am simţit că cei din studio aşa sunt!
Luana Vă ascult de multă vreme! Trimit mesaje rar, dar ascult cu mare drag! Felicitări şi LMA!
Andreea, Costineşti Vă transmit un gând bun de la malul mării! Vă aşteptăm la vară la noi! Vă aşteptăm să mai faceţi emisiuni, nu doar în vizită!
Amalia Mulţumesc pentru Vara la ţară!
Mihail Yessss! Alice Cooper!
Simona, metalfan Dio şi Alice Cooper! Nici că se putea o combinaţie mai bună! Felicitări şi celor care au stat cu noi în această noapte!
 
sursa (pentru audio): Radio România Actualități

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here