ABIA ACUM E GRAV!

0
48

Iceage Manny1. Aflu din presă și de la teve că ilegalitățile s-au ținut lanț, că nenorocirile au stat la doi pași de noi, dar nimeni nu le-a dorit oprite, rezolvate. Muzeul de Geologie, aflat, întîmplător la 100 de metri de Piața Victoriei, este sursă de radiații, pericol imens pentru sănătatea cetățenilor. Nu pentru miile de copii care merg de ani de zile la Antipa, care se joacă în parcul de vizavi, nu pentru trecători, sau pentru guvernanți. Toate guvernele au avut acest mamut în apropiere. C. Tolontan scrie din nou exact când trebuie, pentru că mamutul nu se vedea și-n noiembrie 2016, sau martie 2015, nu-i așa? Sau înainte de 31 ianuarie…Se vedeau doar doi elefanți…Sursă de cancer, oameni cu probleme. Poate fi totul real și este extrem de grav. Ce face în acest caz guvernul Grindeanu?
2. Mai nou sunt anchetați și amendați cei care au folosit drone pentru a filma în timpul protestelor din Piața Victoriei. N-am auzit niciun reprezentant a organelor de ordine că ar fi interzis, n-am văzut niciun reprezentant al Primăriei care să facă apel la cei din Piață să nu mai folosească drone, lasere, telefoane, nimic din ce n-au voie! Infracțiuni privind Codul Aerian, dronele nu aveau licențe ș.a.m.d.  De ce nu s-a intervenit imediat, din prima zi în care a fost înălțat un astfel de obiect?
3. Iată ce citesc la Lucian Mândruță

Magarie: parintii care si-au dus copiii la miting ar putea fi anchetati, in urma unor reclamatii. (Sursa: Digi24)
De ce? De ce sunt folosite institutiile statului, precum directia pentru protectia copilului, pentru a limita drepturile cetatenesti?
Da’ stii ceva, statule? Ia-i!

Ia-i si creste-i tu! Fa-i tu mari si pesedisti!
Ia-i tu, du-i in vacanta la Scornicesti si-n tabara la Alexandria.
Ia-i tu, statule, si explica-le cum sunt bunii parinti:
Cu botul pe labe si cu mainile legate!

De la Oana Pellea aflu că e vorba despre anonime

Hai ca si Protectia copiilor a primit ANONIME de la cetateni indignati si ingrijorati brusc, ce reclama ca parintii nu au voie sa si ia copiii cu ei in Pta….hai ca e bine, din ce in ce mai bine…sa traiasca anonimele si ordonante facute si aprobate in noapte…e perfect…ia sa mai stea si parintii cu copiii in casa…ce tot atata…deranj in Pta…

Am găsit pe Digi24 acest articol:
http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/ce-spune-unicef-despre-prezenta-copiilor-la-proteste-669862
S-a trecut la represalii, sau mi se pare?
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here