Astăzi, Dan Andrei Aldea şi Pasărea Colibri cântă la Oradea

0
106
Dan Andrei Aldea şi Pasărea Colibri. Foto primită de la Mircea Vintilă
Dan Andrei Aldea şi Pasărea Colibri.
Foto primită de la Mircea Vintilă

După 33 de ani, Dan Andrei Aldea, fostul lider al trupei Sfinx, urcă din nou pe o scenă românească, alături de Pasărea Colibri, la Oradea. Concertul are loc astăzi, 8 octombrie, la Sala Enescu-Bartok (ora 20.00).

 
Cu o zi înainte de concert, muzicianul Dan Andrei Aldea a fost distins de Primăria Oradea cu o diplomă de excelenţă, înmânată marti de viceprimarul Ovidiu Mureşan. Stabilit de zeci de ani în Germania, Aldea revine în România, tocmai la Oradea, cu un concert pe care mulţi fani de-ai săi nu credeau că îl vor mai apuca. Auto-intitulat „guru” al fostei formaţii Sfinx, Dan Aldea va urca pe scenă alături de prietenii săi Baniciu, Vintilă, Cnejevici şi Teo Boar după 33 de ani de lipsă de pe scena muzicală românească.
 
Marti, într-o conferinţă de presă, Dan Aldea a arătat de ce a ales Oradea pentru „come-back”-ul său muzical în România. O revenire care rămâne de văzut dacă va fi concretizată cu concerte şi prin alte părţi. „Sunt în Oradea şi nu în Bucureşti, unde se aştepta toată lumea, deoarece familia soţiei mele e în Oradea şi sunt, practic, ca acasă. Mai e adevărat că sunt în inimă ca acasă deoarece familia dinspre mama mea se trage din zona Salonta, Tinca, lângă Oradea. Deci mă simt şi cu sufletul puţin acasă. Oraşul Oradea m-a impresionat foarte plăcut”, a transmis Aldea, adăugând că a bătut oraşul la pas de două săptămâni încoace şi se simte foarte bine între orădeni.
 
Puteţi citi mai multe pe site-ul bihon.ro:
http://www.bihon.ro/super-concert-aldeacolibri-in-sala-enescu-bartok/1464878
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here