ATENT LA TOATE ȘI ATENTATE

0
32

watching-TVAtentatele se succed cu repeziciune. După asasinarea Ambasadorului Rusiei în Turcia, a venit un atac la Berlin, în plin Târg de Crăciun, un altul la Zurich…Europa nu are apărare, iar un dement ca Ciuvică spune că astea nu contează, că grav e ce se petrece la noi și evident, tot Băsescu e vinovat! Și Oreste, la Realitatea, afirmă tot așa ceva, comparând situații externe cu ce avem noi. Firește că cei 10 ani cu TB au fost cei mai grei, în opinia lui. Tot aceleași persoane insistă pe validarea PSD cu 3 milioane de voturi. Oare-și mai amintesc câte voturi a avut Băsescu la primul mandat? Sau la al doilea?  Mai știe careva cîți cetățeni cu drept de vot avem? * Acum  TB are 5,5 %  acum trebuie să șadă în banca lui de opozant, dacă n-a vrut să stea acasă.* Germania în stare de șoc, iar centrele de radicalizare islamică se înmulțesc, observă și Mihai Neamțu.* Unii vor să pară că în Germania a fost un accident.* Lazăr Comănescu, ministrul de externe, a intrat la A3 la 23,35…vorbește ca un incult…A fost sau nu act terorist? Totuși Statul Islamic revendică atentatul de la Berlin.* Angela Merkel a vorbit azi, 20.12, pentru cetățenii germani, pentru toată Europa. N-au preluat toate canalele de știri. * TVR1 ne-a dat prima ședință a noului Parlament. N-am văzut așa ceva de când mă știu. Miron Ignat, deputat din partea minorităților ne-a arătat că e anormal ca oricine să ajungă să ne facă legi. Oameni care nu pot citi, care gândesc lent…Mi-a fost jenă!
 
Duelul pianelor are și momente. Dacă Enache n-ar vrea să-l întreacă pe Brenciu la agitație. Știu, e emisiune făcută de el, de soție, dar puțin control nu face rău. Mioara Velicu, Iuliana Tudor, Vlad Miriță, Paula Seling, Ovi, Ionuț Fulea (sper că am reținut corect) s-au jucat, au cântat. Trupă live în studio, bilă albă! Karaoke, probă de desen…probă de play-back (culmea, tocmai de asta fugim!) Iuliana făcea playback după Elvis, dar era filmat oricine, numai Iuliana nu!
Ușor delir, semiadevăruri la B1TV cu Marinescu și Pricină. Lovitura de stat, rușii, cu serviciile care ne conduc, cu admirație pentru  Ceaușescu, americanii care ne comandă, atacuri la Ion Țiriac și ”măcelul” de mistreți…Cei doi au fost lăsați sî vorbească în voie
La A3 un așa zis psiholog explica motivațiile curentului, fenomenului selfie…Nici din greșeală n-a nimerit resorturile acestei noi ”distracții” mondiale. Cu siguranță relevă anumite modificări ale imaginii de sine. E un subiect care chiar merită dezbătut.
Film inedit, premieră la ProTV. Singur acasă 2 (cred că au uitat să treacă un zero). Au fost 12 difuzări iar cifrele de rating arată că ProTV a ocupat primul loc din nou!
A revenit cu aroganță, tupeu, nesimțire, celebrul Nicolicea, traseist care acum a ajuns la PSD. Din păcate B1TV îl găzduiește des. Acum (luni) a picat prost între Ludovic Orban și Robert Turcescu. Nu l-au lăsat să-și facă de cap. Gazda nu l-a putut opri decât apelând la …publicitate! Nicolicea l-a atacat ordinar pe L. Orban. I-a vorbit și la pertu…stăpânește perfect tehnica de securist ! Legile și Regulamentul Camerei sunt taxate mereu, dar oamenii uită că tot unii dintre ei le-au creat. De ce nu le schimbă?
Cronica Cîrcotașilor atinge și teme politice….colajele cu gafe sunt adesea haioase…dar le abordează inclusiv DigiSport…
TVR2 ne-a dat handbal mult și bun, chiar dacă ale noastre s-au oprit pe locul 5. Loc remarcabil, având în vedere condițiile și lotul. Echipa a bătut Germania, jucând fără Cristina Neagu (n-am aflat motivele absenței ei, dar dacă dădea 4-5 goluri era și golgheterul Campionatului). La revenirea echipei în țară, Oana Manea și-a anunțat retragerea de la echipa Națională după 200 meciuri jucate în 12 ani!
România TV a dezlănțuit un atac dur, murdar, neargumentat la adresa lui Mircea Rusu. Cică e vorba de blesteme pe capul celor care au închinat ode liderilor PNL!
Dinamo a pierdut la Iași după ce a condus cu 1-0. Final cu 3-1, pe un teren înghețat. Dinamoviștii acuză condițiile de joc. Vina este a Ligii, în mod clar. Reporterii întreabă insistent dacă dinamoviștii erau cu gândul la Steaua!!!
Norvegia a devenit iar Campioană a Europei, după o finală foarte echilibrată cu Olanda. Franța pe 3, Danemarca pe 4 și România pe 5!
Alyannah Lu apare la A1. Bizară ținută. Cântă Hallelujah fără să știe a cui este. Un cover neinspirat. Dani a făcut mișto de ea, fata a suportat că așa se face când vrei promovare. Un moment penibil reușit ! Dacă acesta a fost scopul!
Emoționant momentul când Cristi Balaj a terminat ultimul său meci ca arbitru. L-am simțit copleșit de lacrimi, iar spre norocul lui a venit imediat familia și l-a acoperit! Gaz Metan- Astra 0-1. A fost și ultimul joc al lui Alibec la Astra.
Echipa lui Hagi a făcut un joc plăcut și a bătut cu 3-1 pe Botoșani. Astfel Viitorul termină anul pe primul loc! Meritat!
Trebuie să-l laud pe Vali Moraru pentru felul în care i-a taxat pe cei de la LPF care nu-și asumă responsabilități, care au lăsat stadioane fără încălzire să intre în competiție. Arbitrul Marius Avram nu trebuia să permită jocul de la Tg. Mureș. Normal ar fi să se rejoace. Oamenii din LPF fac declarații uluitoare, uitând că meciurile sunt televizate de trei canale: DigiSport, Dolce și LookTV. Adică ar fi greu să se joace pe la 14,00 cum sugera un oficial. Cred că ar fi bine ca și patronii, șefii de cluburi să ia poziție…În curînd vom avea 8 echipe apte și legale. Bun și interviul cu Mircea Sandu realizat de Viorel Grigoroiu.
La Femei de 10, bărbați de 10 (TVR2) s-a abordat un subiect delicat. Oamenii care au stat alături de cei bolnavi, iubirea necondiționată…Monica Tatoiu nu putea lipsi (a trecut printr-un cancer), iar în fața ei s-a aflat Leo Iorga (care a arătat câtă putere interioară a acumulat) dar și ce mult a fost sprijinit de cei dragi. Final cu piesă compusă de Adrian Ordean, ”Trenul pierdut”. Un play-back firesc, de matineu, 10,55…
3SudEst s-a săturat de tăcere și revine în forță. Aniversează 20 de ani de activitate. De fapt de la naștere, pentru că eu nu i-am văzut împreună de foarte multă vreme. I-am văzut mimând la ProTV…urmează alte apariții!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here