HOLBĂRI OCAZIONALE

0
20

watching tv 3* Mircea Băsescu va sta 4 ani în puşcărie. Decizia e definitivă. Lume bună, familii echilibrate în vârful piramidei. Acum va fi și mai supărat fratele Traian pe Justiție. Afacerile cu țiganii, cumetriile, prieteniile , nunțile și botezurile, lasă urme! * Atacurile la fostul președinte s-au întețit și se pare că procurorii abia așteaptă să le facă pe plac noilor stăpâni.
* Apropo de Justiție. A fost eliberat condiționat un pedofil, după numai trei ani de executare. La scurt timp a agresat alte două fetițe și a fost prins din nou. Să lași în libertate psihopați sexuali fără pic de responsabilitate față de societate, asta înseamnă o gravă abatere. Îi pedepsește cineva pe judecătorii respectivi?
* Printre suporterii de la Paris s-au aflat și copiii selecționerului. Ai noștri s-au purtat frumos în general, dar niște torțe tot au băgat pe stadion. FRF va avea de plătit o amendă.
* Ion Țiriac a vorbit la DigiSport. A spus multe. Am notat câteva. *E foarte dur în privința cărții Mariei Olaru. El a fost acolo la Sydney, a fost lângă echipa gimnastelor și  crede că Bellu și Bitang sunt atacați murdar. A înțeles că Olaru și-a denigrat și părinții, așa că nu-i de mirare. * M-a lămurit cum e la Roland Garros. Unii vecini ai locului nu vor să se acopere terenurile. De aici pierderi de milioane de euro la fiecare turneu. Pierde publicul, pierd telespectatorii, pierd sportivii. Deci e vina unor francezi de care administrația Parisului trebuie să țină cont.* Irina Begu e în mare progres. Trebuie să învețe să alerge.* Îl consideră pe Djokovici un fenomen fizic și psihic, dar Murray e mai bun din punct de vedere tehnic, tenisistic.* Îl admiră pe Federer pentru felul în care se poartă la 35 de ani.*  E mare ”chibiț” de fotbal. Nu s-a dus la Paris, dar a văzut meciul de deschidere. E sătul de regrete. Trebuia să le dăm gol. Întotdeauna ne retragem la 1-1, așa că e enervat. Tătărușanu trebuia să boxeze, iar Payet n-avea voie să tragă nederanjat.* Presa sportivă l-a atacat recent pentru faptul că a dat turneul (proprietatea lui) la Budapesta și că ar fi spus câte ceva despre decidenții de la București, care nu l-au sprijinit. Din contră!
* Revine obsesiv des cuvântul OBOSIT în discuțiile despre echipa națională, pe toate canalele de sport sau generaliste. Avem și vreo 4 accidentați. Oare n-are nicio legătură cu faptul că întreg staff-ul medical a fost dat afară cu o lună înaintea  turneului final? * Spun jucătorii, spun antrenorii, observatorii, analiștii…După două jocuri? * Cine se pricepe, susține că partida cu Albania va fi mai grea decât cele de până acum. * Tactic, Elveția a fost net superioară!
Se minte mult legat de medicație. Dr. Pompiliu Popescu are dreptate. Nu e normal ca după un joc, echipa să sufere așa de mult. După două jocuri, avem mulți loviți și foarte mulți obosiți. Antrenamentele fizice și numeroase sunt , oare, cele mai potrivite în contextul în care unii vin după campionat, iar alții n-au prea jucat nicăieri? Că așa a făcut selecția dl. General! Șumudică a fost singurul care a taxat toate aiurelile comise de Iordănescu. Ceilalți s-au jenat, s-au exprimat diplomatic…Poate Panduru la Dolce Tv să fi fost ceva mai acid.
*La TVR1 a văzut un film simpatic. Canadian!
* La Diva vom avea maraton cu Anatomia lui Grey pe 19 și 20 iunie!
* C. Tolontan apare în continuare la diferite canale de știri cu subiectul Hexi Pharma. Val Vâlcu a ajuns la B1TV. Era mutat de tot la A3, dar se produc recuperări, nu?  Se vorbește despre dezinfectanți la prețuri triple! Vâlcu se pricepe la industrie, la forțe de muncă, la creșterea copiilor, la BREXIT, la orice. Tărăgănat și chinuit, are teoriile lui anti orice! El are un sictir general, nu contează nimic…Un invitat mai anost se găsește cu greu. Felicitări B1TV.
* Jo Cox, parlamentar britanic, a fost ucisă în plină stradă! Ura ajunge oriunde, violența nu se oprește. Marea Britanie este în doliu. Unii sunt pentru ieșirea din U.E. alții contra…Dar să ajungi la crimă?* Elveția și Islanda au renunțat la cererea de aderare…euroscepticismul a în creștere.* Greșelile UE  se deconteazză…
* La TVRHD l-am văzut pe Pavel Bartoș, invitat la Garantat 100%.
* Îi explică cineva lui Cristi Geambașu, mare jurnalist de sport, că a obține penalty nu este o rușine? Că e o dovadă că unii jucători s-au arătat periculoși și adversarul n-a avut altă soluție decât să-i faulteze? A da gol din penalty e mult mai sigur decât altfel, dar nu e ușor să obții astfel de lovituri. La handbal e aproape un scop în sine să ai 7 metri, la fotbal devine o jenă? Bravo lui Stanciu și lui Chipciu care au adus șansele de gol pentru B. Stancu! Apărările neinspirate generează 11 metri. Culmea e că noi avem tone de cartonașe galbene, de unde reiese că faultăm mult, dar nu în careu. E rău, domnule Geambașu? * Mijlocașii noștri au dat 37 de pase corecte, iar elvețienii 146 !!! Acolo sunt problemele!
* Dorin Goian nu dă curs provocărilor lui Naum, dar spune clar că nu pricepe ce face Iordănescu. N-a priceput nici de ce n-a fost convocat la lot, când el a jucat meci de meci la clubul lui. Un băiat deștept!
Tony Grecu a fost la TVR2, la Ieri, Azi Mâine…a fost foarte plăcută discuția și m-am bucurat de secvențele de arhivă oferite. *Acum câteva zile fusese Cristi Grețcu la Teo Show de la Kanal D. Mi-a făcut plăcere să-l aud pe Cristi vorbind puțin  și despre mine când s-a referi la problemele cu Securitatea pe care le-am avut (unii dintre noi) în timpul Serbărilor Mării de la Costinești.Teo s-a făcut că plouă când invitatul a făcut precizări importante pentru acele vremuri. Cultul propriei persoane o împiedică să fie generoasă. Nu tot românul a cărat morți cu targa la Revoluție, nu-i așa?  Cred că Teo merita o Diplomă pentru gesturile ei eroice. Nu-s ironic, dar îi arăt ce înseamnă să fii generos. Am citit într-un interviu despre asta… Altfel m-ar bucura să mai văd show-uri Divertis-Distractis ca pe vremuri, cu buget din zilele noastre!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here