ARTIȘTII PROPUN (ep. 5): MIKE GODOROJA, muzica și cărțile care mi-au schimbat viața

0
48

Mike Godoroja
Mike Godoroja

Pentru această săptămână l-am abordat pe Mike Godoroja, care ne-a propus 5 piese și o carte. Mike Godoroja este producător muzical a numeroase proiecte şi evenimente media, cunoscut realizator de emisiuni radio şi televiziune de profil blues, jazz şi rock, muzician, fondator al Mike Godoroja&Blue Spirit. Pe Mike îl găsiți pe Facebook, aici: https://www.facebook.com/MIKEGODOROJA/
 

1. SO WHAT – Miles Davis

Este piesa care mi-a dezvaluit infinitul univers de expresie al jazz-ului ai carui mari reprezentati nu au tinut cont de barierele impuse de critici si nici de asteptarile publicului.

 
 
 

2. Whole lotta love – Led Zeppelin

Zilele cu soare de la Costinesti, radio, Andrei Partos, prieteni, nopti cu sarutari fierbinti pe faleza neamenajata, bucurie fara TVA.

 
 

3. Calatorul prin nouri – Sfinx

Prima desteptare a mea la viata cu muzica inteligenta, prima mea reverenta in fata muzicienilor romani.

 
 

4. Cold shot – Stevie Ray Vaughan

La Paris, in timpul examenelor facultatii CEUS- sectia productie de televiziune, descopar ca blues-ul nu este un obiect de muzeu ci un limbaj pe cat de actual pe atat de necesar.

 
 

5. Calatorul – Iris

Sentimentul de libertate si de „cel mai important de pe pamant” la un concert la Teatrul de vara 23 august din Bucuresti. De atunci am ramas puternic impresionat de Minculescu, un extraterestru numai bun sa bei o vodka cu el la o terasa vara !…

 
 
 
dostoievski fratii karamazovCartea care mi-a ramas la inima este reprezentata de KARAMAZOVII lui Dostoievski… a fost experienta mea sufletesca cea mai complexa si puternic cutremurata de ochii si gura deschisi de la capitol la capitol …)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here