AUDIENȚE RADIO. Kiss FM și Radio 21, cele mai mari scăderi. Magic FM, peste Kiss în București. Rock FM, cel mai mare plus la orașe

0
55

Articol preluat din paginademedia.ro

Sursa foto: Hepta
Sursa foto: Hepta

Kiss FM și Radio 21 au cele mai mari scăderi de audiență în această primăvară, comparativ cu valul din aceeași perioadă a anului trecut. Ce au în comun cele două posturi? Anul trecut, la Kiss FM evolua trupa lui Mihai Găinușă. Anul acesta „Gașca lui Găinușă” s-a mutat la Radio 21.
În Capitală, Kiss FM, după media pe zi, are față de anul trecut un minus de 72.000 de ascultători. Radio 21 – de peste 30.000. Sunt pe plus în București posturile ZU, Magic FM, Europa FM și Rock FM. Și Gold FM, acum cu matinalul lui Mihai Dobrovolschi, are un plus în București față de anul trecut.
 
Surpriza în București: Magic FM, locul trei după Zu și Radio România Actualități, dar peste Kiss FM. La orașe, scăderea Kiss se măsoară în sute de mii de ascultători: 307.000.
Aproape 90.000 scade și Radio 21. De remarcat în mediul urban Rock FM. Postul are cea mai mare creștere dintre toate rețele radio, pe acest target.
Paginademedia.ro vă prezintă rezultatele ultimului Studiu de Audienţă Radio, realizat în perioada 12 ianuarie – 26 aprilie 2015 de către IMAS – Marketing şi Sondaje SA şi GfK România – Institut de Cercetare de Piaţă SRL.
 
Pe link găsiţi tabelele cu audienţele în Bucureşti, la nivel Urban şi la nivel naţional:
 
http://www.paginademedia.ro/2015/05/audiente-radio-radio-21-acum-cu-gainusa-si-kiss-fm-fara-gainusa-cele-mai-mari-scaderi-din-primavara-magic-fm-peste-kiss-in-bucuresti-rock-fm-cel-mai-mare-plus-la-orase/
 
De asemenea, pe site-ul audienta-radio.ro găsiţi informaţia completă:
 
http://www.audienta-radio.ro/userfiles/items/Audienta%20radio%20-%20Valul%20de%20primavara%202015_v2.pdf

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here