AUDIENȚE TALK-SHOW în martie. România TV și Antena 3 domină topul

Articol preluat de pe site-ul Pagina de Media

0
75

România TV stă mai bine pe publicul din toată țara, Antena 3 la orașe și pe publicul tânăr. România Exclusiv (România TV), Sinteza zilei și Adevăruri ascunse (Antena 3) sunt cele mai urmărite talk-show-uri de luna trecută.

Supriza lunii martie este postul Digi Sport 1, care s-a clasat pe locul doi pe segmentul comercial. Emisiunea „Euro fotbal”, care nu se regăsește în topul național și la orașe, a scos o medie de audiență de 37.000 de privitori tineri.

Cum s-a văzut Rareș Bogdan? Ce audiență face Denise Rifai în locul lui?

Ultima lună din emisiunea Jocuri de putere, cu Rareș Bogdan avut pe Realitatea TV o medie de aproape 160.000 de telespectatori la nivelul întregii țări. Pe topul național, a fost pe locul 15.

Din publicul emisiunii lui Rareș Bogdan, 100.000 de telespectatori au fost de la orașe.

Câți tineri se uitau la Jocuri de putere?

Talk-show-urile stau foarte rău la capitolul public tânăr, din zona comercială (urban, 18-49 de ani). Ca și posturile de știri, în general. Emisiunea lui Rareș Bogdan nu face excepție: puțin peste 20.000 de telespectatori tineri au fost pe post la fiecare ediție Jocuri de putere, de pe Realitatea TV.

Denise Rifai și Legile Puterii?

Denise Rifai l-a înlocuit, în prime-time, pe Rareș Bogdan, cu emisiunea Legile Puterii. A avut în martie doar patru ediții, cu o medie de 110.000 de telespectatori (nu a intrat în top 20, a fost prima „sub linie”).

Rifai a prins primele 20 de locuri la orașe, cu o medie de 70.000 de telespectatori (față de 100.000 la Rareș Bogdan).

Pe publicul comercial, abia s-a văzut: 11.000 de telespectatori tineri la talk-showul moderat de Denise Rifai.

Cozmin Gușă, proprietarul Realitatea TV, are și el emisiune – România 2019. A avut mai multe ediții decât Jocuri de putere și Legile puterii. Cum a stat „pe cifre”?

La nivelul întregii țări, a fost egal cu Denise Rifai, dar sub Rareș Bogdan (110.000 media). La orașe, s-a apropiat de 60.000 de telespectatori. Foarte puțini tineri: doar 9.000 de telespectatori între 18 și 49 de ani la emisiunile lui Cozmin Gușă.

Emisiunile TVR din top?

La nivelul întregii țări, TVR 1 are două emisiuni în top: Ultima ediție (cu Claudiu Lucaci, talk-show care va fi scos din grilă din 15 aprilie) și România 9, cu Ionuț Cristache.

La orașe și pe publicul comercia, doar Ultima ediție a mai prins top 20 (ca majoritatea talk-show-urilor, cifrele pe comercial sunt foarte scăzute și aici).

Puteți citi articolul în întregime aici: https://www.paginademedia.ro/2019/04/audiente-talk-show-martie-2019

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here