Beth Hart a lansat videoclipul piesei „Mama, This One's for You”

0
39

beth hart si mamaBeth Hart a lansat in ajunul Zilei Mamei din Statele Unite un impresionant videoclip dedicat celei care i-a dat viata. Piesa ”Mama, This One’s for You”, de pe cel mai recent album lansat de artista americana, contine si imagini inedite cu mama lui Beth Hart. Foarte multi fani au trimis la randul lor inregistrari video cu mamele lor, care se regasesc in emotionantul videoclip dedicat acestei sarbatori a maternitatii.
Beth Hart a marturisit chiar in primele momente ale acestei inregistrari ca, in momentul in care a compus piesa, a fost ea insasi atat de emotionata incat si-a sunat mama si printre lacrimi i-a spus ca-i pare rau pentru ca a facut-o sa treaca prin atatea. Cantareata se refera la istoria atat de dramatica a familiei sale, la dependenta sa de alcool, droguri, dar si la momentele dure asociate cu diagnosticul ei de bipolaritate. La toate acestea se adauga moartea prematura a surorii lui Beth cauzata de SIDA. „Bine, suna-ma mai tarziu, cand nu esti atat de suparata!” a fost raspunsul mamei lui Beth la confesiunea printre hohote de plans a acesteia.
”Acest cantec este pentru ea. Imi iubesc mama mai mult decat imi pot imagina!” a spus solista in debutul acestui videoclip. Beth Hart este in acest moment in turneu de promovare a albumului „Better Than Home”, care a fost extrem de bine primit atat de criticii muzicali, cat si de public.
Pe 17 iunie, de la ora 20.00, la Sala Palatului, Beth Hart le da din nou intalnire fanilor ei din Romania, care in urma cu un an i-au facut o primire descrisa de cantareata ca ”uluitoare”. Piese care au consacrat-o pe cantareata americana ca una dintre vocile cele mai proeminente si originale ale blues-ului mondial, dar si cantece de pe albumul nou lansat vor putea fi ascultate in concertul de la Bucuresti.
Biletele cu preturi de 250 lei la categoria VIP, 190 lei la categoria I, 150 lei la categoria 2, 120 lei la categoria 3 si 90 de lei la categoria 4 pot fi procurate de pe www.vreaubilet.ro si de pe www.eventim.ro .
 
https://www.youtube.com/watch?v=QnbDIgQLQwI

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here