Beth Hart – High Five România – Summer Camp Brezoi (12, 14, 18, 20 și 22 august)

1
57
Beth Hart - High Five România - Summer Camp Brezoi (12, 14, 18, 20 și 22 august)Eşti gata să dansezi pe ritmurile celor mai mari hituri ale muzicii blues!? Dacă da, profită de şansa de a fi parte din ceea iubeşti! Grăbeşte-te să ȋți asiguri locul ȋntre cei doar 10.000 de fani care o vor vedea pe BETH HART live, pe scena din Brezoi, vara aceasta! Alege ziua in care vrei sa mergi, mai jos.
O serie unică, fără precedent, de 5 evenimente de neratat! Cu un public de doar 2000 de persoane per eveniment, concertele lui BETH @LIVE MUSIC SUMMER CAMP oferă cea mai intimă experiență posibilă a conexiunii public-artist. 

Noi facem imposibilul posibil! Tu transformă-ți visele ȋn realitate!

 
Are you ready to dance to the tune of your favorite blues music hits? So why not take the chance and gofor what you really love! Hurry up and secure your spot among the only 10.000 people who get to see BETH HART live, on Brezoi stage, this summer!
Accesul publicului este condiționat de normele în vigoare la data evenimentului. Actualmente acestea prevăd: „Participarea este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore”.
 
În eventualitatea în care condițiile meteo nu vor permite organizarea unuia dintre concerte în data programată, acesta se va derula în ziua anterioară/următoare.
Biletele sunt non-refundable și rămân valabile pentru data reprogramată.
——————————-
Live Music Summer Camp Brezoi 2021 va fi la dispoziția turiștilor în fiecare zi, pe toată perioada verii · 10.000 metri pătrați destinați concertelor în aer liber și teraselor · Concerte în fiecare weekend  · Zonă de camping pentru corturi și rulote.  · Zonă de plajă pe malul râului Lotru · Parc cu loc de joacă pentru copii și teren de sport.

Iubitorii de drumeții vor descoperi frumusețea Văii Lotrului, o zonă cu obiective și trasee turistice spectaculoase.  

Organizatori: Asociatia MENTOR ROCK si Aby Stage Events in parteneriat cu Primăria oraşului Brezoi.

Bilete 

Bileteșe costă 259,58 lei. Pot fi achiziționate de pe acest link: https://www.iabilet.ro/bilete-beth-hart-high-five-romania-summer-camp-brezoi-63831/


Peace, love & Summer Camp Brezoi all summer long.
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

1 COMENTARIU

  1. „În eventualitatea în care condițiile meteo nu vor permite organizarea unuia dintre concerte în data programată, acesta se va derula în ziua ANTERIOARA/următoare.” – deci daca azi ploua, tinem concertul ieri?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here