Blaze Bayley (ex Iron Maiden), Michael Angelo Batio, Sepultura și Accept, mesaje de solidaritate pentru victimele din Clubul Colectiv

0
15

Blaze Bayley
Blaze Bayley

Zilele acestea, tot mai mulți artiști internaționali din lumea rock-ului, au transmis mesaje pentru cei care au avut de suferit în urma accidentului din Clubul Colectiv. Aveți mai jos câteva exemple.
Formația Trooper a postat pe pagina de Facebook mesajul transmis de Blaze Bayley (ex IRON MAIDEN).:
Îi salut pe toți fanii și prietenii mei din România. Am fost foarte afectat când am aflat de tragedia din Clubul Colectiv, aveam amintiri frumoase de acolo pentru că am cântat în acel club alături de Trooper. Vă doresc tuturor însănătoșire grabnică. Sunt cu sufletul alături de familiile care și-au pierdut copiii în această tragedie. Sunt Blaze Bayley și vă transmit toate gândurile bune! La revedere!
Puteți urmări video aici:
https://www.facebook.com/TrooperRocks/videos/vb.153239411354917/1182409658437882/?type=2&theater&notif_t=notify_me_page
 
 
 
Michael Angelo Batio
Michael Angelo Batio

De asemenea, Michael Angelo Batio, care se află în turneu în prezent, a a trimis un mail în care spune: „Am fost cutremurat când am auzit despre acea tragedie. Dumnezeu să-i ierte pe cei care nu mai sunt printre noi! Iar celor aflați pe patul de spital, le doresc însănătoșire grabnică!”
 
 
 
Formaţia braziliană Sepultura, precum şi agenţia de impresariat a trupei au făcut deja o donaţie prin intermediul Fundaţiei Estuar, în timp de germanii de la grupul Accept au anunţat că vor trimite fonduri pentru victimele tragediei de la Colectiv în zilele care urmează.
Accept
Accept

 
„Atât membrii formaţiei Sepultura, cât şi agenţia lor de impresariat au trimis fonduri Fundaţiei Estuar. De asemenea, şi-a anunţat intenţia de a face o donaţie zilele ce urmează şi grupul german Accept, care vor veni în România, în concert, pe 14 decembrie a.c., la Arenele Romane“, a precizat Emil Ionescu, unul dintre marii organizatori de concerte de profil (Metalhead), citat de ziarul „Libertatea“.
 
 
De asemenea, Emil Ionescu mai doreşte să le mulţumească celor care au cumpărat bilete pentru concertele care au fost anulate, dar nu au cerut banii înapoi, alegând să-i doneze victimelor de la Colectiv şi familiilor acestora. „Am strâns aproape 3000 de lei, prin IaBilet.ro, din contravaloarea biletelor voastre returnate la show-urile anulate, pentru care aţi ales în loc de refund, donaţie. Îi vom dona către cei de la Fundaţia Estuar. Vă mulţumim“, a scris Emil Ionescu, pe pagina sa personală de Facebook.
 
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here