Turneul “Păpusile Muppets – Sesame Street Live – Elmo Makes Music” se amână pentru martie 2016

0
62

Elmo martie 2016 (600 x 325)Am primit de la organizatori, Premium Booking, următorul comunicat de presă:
 
După tragicul eveniment din 30 octombrie 2015, de la Clubul Colectiv, orice organizator de spectacole responsabil, devine mult mai atent şi mai circumspect privind spaţiile de desfăşurare a evenimentelor. Dintre cele 6 săli, una singură s-a dovedit a fi absolut în regulă (Sala Palatului, Bucureşti), în timp ce celelalte prezintă deocamdată unele inconveniente, care ne determină să amânăm acest turneu atât de aşteptat de cei mici şi de părinţii lor.
Astfel, spectacolul de la Bucureşti programat pentru 17 noiembrie, se va desfăşura pe 25 martie 2016.
 
Muppets turneu martie 2016Turneul va continua astfel:
26 martie 2016: Sala Sporturilor din Ploieşti
27 martie 2016: Sala Sporturilor din Braşov
28 martie 2016: Casa de Cultură a Studenţilor din Cluj
29 martie 2016: Sala Sporturilor din Oradea
30 martie 2016: Sala Sporturilor “Olimpia” din Timişoara
Toţi cei care si-au achizionat bilete pentru spectacolele din acest turneu, le vor putea folosi pentru spectacolele din luna martie si in plus, din partea organizatorilor, vor mai primi inca o invitatie cu doua locuri, pentru biletele achizitionate. Pentru aceasta, va rugam sa contactati organizatorii la adresa de mail info.premiumbooking@gmail.com sau la numarul de telefon 0725 544 415.
Pesoanele care nu doresc sa utilizeze biletele, se pot adresa, pentru spectacolele din tara, punctelor de vanzare de unde si-au achizitionat biletele incepand cu data de 2 decembrie 2015, iar pentru spectacolul din Bucuresti, se pot adresa organizatorilor tot incepand cu data de 2 decembrie 2015, la numarul de telefon 0725 544 415, pentru a fi programati in vederea recuperari contravalorii acestora.
În speranţa că veţi înţelege grija noastră pentru siguranţa publicului, dar şi a artiştilor, cu convingerea ca neajunsurile mentionate mai sus vor fi remediate in timp util, vă aşteptăm să fiţi alături de noi la fascinanta întâlnire cu Păpuşile Muppets şi muzica lor.
Pentru alte informatii si noutati despre acest turneu, va asteptam pe pagina Premium Booking: https://www.facebook.com/premiumbooking/
Biletele pentru aceste spectacole se gasesc in reteaua www.bilete.ro si magazinele Germanos), reteaua www.eventim.ro (magazinele Orange, Vodafone, Domo, Librariile Carturesti si Humanitas, Hypermarket Carrefour si benzinariile OMV) si casa de bilete a Salii Palatului.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here