BOB DYLAN, CU UN SINGUR SPECTATOR (26.11.2014)

0
22

Bob DylanBob Dylan, alături de trupa sa de instrumentişti, a susţinut un concert la care a asistat un singur spectator, Fredrik Wikingsson, o vedetă de televiziune din Suedia care lucrează la o serie de filme despre experienţele solitare la evenimente concepute pentru grupuri mari.
Fredrik Wikingsson este fan vechi  al lui Bob Dylan şi a insistat mult timp pentru a reuşi organizarea acestui eveniment special, potrivit AFP. Starul de televiziune a declarat pentru revista „Rolling Stone“ că a fost atât de emoţionat înaintea spectacolului, încât nu a putut mânca nimic. „Am zâmbit atât de mult, încât oamenii aveau impresia că am luat ecstasy. După concert, mă durea maxilarul din cauza faptului că am zâmbit în permanenţă“, a povestit Wikingsson.
Suedezul Fredrik Wikingsson a declarat pe Twitter că înregistrarea concertului inedit va fi transformată într-un documentar de 15 minute care va fi publicat, în decembrie, pe platforma de partajare de videoclipuri YouTube.
 
Wikingsson a mărturisit revistei „Rolling Stone“ că nu a mers la concertul public susţinut de Bob Dylan mai târziu, în aceeaşi seară, la Philadelphia, spunând că ar fi fost „ciudat“ şi că „nimic nu poate depăşi“ propriul său concert privat. Suedezul a petrecut seara într-un club de karaoke, unde a ales câteva melodii de Bob Dylan pe care le-a cântat cu mulţimea.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here