Bon Jovi aniversează 30 de ani de carieră printr-o serie de re-editări

0
36

Pe 1 iulie, pentru a marca 30 de ai de carieră, Bon Jovi va lansa o ediție remasterizată a albumului din 1988, New Jersey. Acest album, care a ajuns pe locul 1 în Billboard Top 200, conține 5 single-uri, dintre care amintim: „Bad Medicine,” „I’ll Be There for You,” „Lay Your Hands on Me” și „Living in Sin”.
Ediția remasterizată a albumului va apărea în variantă de CD, de dublu CD deluxe edition, de dublu CD + DVD, ultimele două fiind însoțite și de materiale bonus. Ediția delux va conține și 13 demo-uri nelansate anterior, care ar fi trebuit să apară pe LP-ul Sons of Beaches.  De asemenea, ediția deluxe va conține și un booklet de 32 de pagini cu fotografii rare făcute în timpul înregistrării acestui album și în timpul turneului.
 
Va exista și o ediție „super deluxe” care include o cărticică de 60 de pagini, precum și un documentar Access All Areas: A Rock & Roll Odyssey, realizat de Wayne Isham, care prezintă o cronică a turneului „New Jersey”, care a durat 16 luni și a cuprins 26 de țări. În cadrul acestui turneu au susținut un concert memorabil la Moscova pe Lenin Stadium. Concertul a apărut pe casetă video în 1990, iar acum este pentru prima dată când apare pe DVD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here