Tom Petty lansează un nou album 'Hypnotic Eye'. Acesta va fi inclus în prețul biletelor la concertele sale

0
16

După o pauză de 4 ani, Tom Petty and the Heartbreakers lansează, pe 29 iulie, un nou album de studio, Hypnotic Eye. Pe 3 august Tom Petty demarează un turneu nord-american și a decis să lege și mai mult apariția albumului de acest turneu, astfel, fiecare cumpărător de bilet va primi și CD-ul Hypnotic Eye.
Pe lângă includerea albumului în prețul biletelor, Petty lansează acest material în mai multe formate. Astfel, Hypnotic Eye va fi disponibil pe Blu-ray, pe vinyl, în variantă digitală și pe CD.
„Îmi doream să fac un album rock & roll; nu am mai făcut un astfel de album, cu accente hard rock, de la început până la sfârșit de foarte mult timp”, a declarat Tom Petty pentru revista Rolling Stone. Artistul a explicat și perioada lungă de pauză între albume: „Trebuie să înțelegi piesele. Este nevoie de timp pentru a scrie 10 sau 11 piese cu adevărat bune”. Și-a amintit și de prima întâlnire în studio cu colegii săi: „Era în 2011 și după ce au ascultat câteva idei, era o liniște apăsătoare în studio. Le-am spus atunci: ascultați, cred că avem ceva bun aici, dar dacă nu vă entuziasmează, atunci mai bine o lăsăm moartă”. Tom a recunoscut faptul că, deși el este liderul și compozitorul grupului, membri The Heartbreakers au drept de veto în studio. „Ei nu mă pot minți, nu se pot preface că le-a plăcut o piesă. Dacă nu le citesc bucuria în priviri atunci când ascultă o piesă nouă, atunci e clar că ceva nu e în ordine. Mi-ar fi fost foarte greu să fac acest album fără o trupă care a fost alături de mine atâția ani. Mă bazez foarte mult pe instinctul lor”.
 
În ceea ce privește turneu, Tom Petty a declarat: „Nu mi-am imaginat niciodată că voi fi atât de ocupat la vârsta mea. Nu m-am gândit niciodată că la anii aceștia voi ajunge să lansez un album, să susțin un turneu și să mă gândesc cum pot să aduc muzica mea în casele oamenilor. Dar trupa mea crește pe zi ce trece, iar eu pur și simplu nu-mi pot imagina viața mea fără muzică și fără colegii mei. Ei sunt cei alături de care vreau să cânt în continuare și care-mi înțeleg cel mai bine piesele”.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here