ZEN GARDEN (tribute band U2) aniverseaza 12 ani de activitate si 2000 de concerte

0
23

ZEN GARDEN fabuloasa trupa tribut, pe care o indragesc si apreciaza fanii U2 din intreaga lume aniverseaza 12 ani de activitate neintrerupta si 2000 de showuri live! In decursul unei cariere fulminante, ZEN GARDEN a purtat magia electrizanta a unui show U2 din Brazilia pana in Rusia sau Japonia, fiind singura trupa tribut din lume a carei activitate include turnee in SUA si America de Sud.La nivel European formatia a concertat in sali pe ale caror scene au urcat mari celebritati precum Bruce Springsteen, Madonna ori Shakira . Printre momentele de referinta in cariera trupei se numara concertul sustinut in 2009 la Palatul Olimpic St Jordi din Barcelona in fata a 12.000 de oameni, transmis live de televiziunea spaniola TVE si showul din Zaragoza, Spania (2010), la care au fost prezenti 25.000 de spectatori.
 
Pe 26 septembrie trupa considerata fenomen absolut in industria muzicala in general si pe segmentul artistilor tribut in particular va ajunge la Hard Rock Cafe pentru un recital exclusivist, in timpul caruia cei care vor reusi sa intre in posesia unui bilet, vor cunoaste pe propria piele experienta coplesitoare a unui show tribut desavarsit, ce poate fi usor confundat cu originalul.
 
Pentru concertul din 26 septembrie sunt in vanzare urmatoarele categorii de bilete:
Categoria VIP –  150 lei (intalnire si poza cu artistul, afis cu autograf)
Categoria 1 – 80 (loc la mese in fata scenei)
Categoria 50 –  (loc la mese in sala)
 
Biletele se gasesc in Libraria Eminescu, la Palatul National al Copiilor, la Hard Rock Cafe, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos si Diverta, si online pe  blt.ro, bilete.ro si myticket.ro
 
Pentru toate categoriile de bilete rezervarea mesei se face telefonic, direct la Hard Rock Cafe.–

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here