Bonnie Tyler şi Smokie, printre artiştii care vor cânta la Cluj, în cadrul Transylvania Music Events

0
48

Bonnie Tyler 1Articol preluat din Adevărul
Bonnie Tyler, Smokie, Dr. Alban, No Mercy vor concerta la cea de-a opta ediţie a Transylvania Music Events, care se va desfăşura în perioada 16-17 iunie, la Cluj-Napoca. Evenimentul, prezentat drept cel mai mare Retro Party Live al anului, va fi împărţit pe două seri: una dedicată muzicii rock, iar cealaltă muzicii dance, după cum notează News.ro.   Printre artiştii care mai concertează se numără şi E-Type, Mr. President şi trupa clujeană Semnal M.
„Încă de la debutul acestui proiect am mizat pe ideea de a fi «diferiţi», de a oferi publicului un eveniment aparte. Succesul primei ediţii de We Love Retro, la care au participat peste 8.000 de persone, ne-a motivat şi ne-a determinat să creştem un concept dedicat exclusiv celor care iubesc muzica retro şi nu numai. Am rămas extrem de impresionat când am văzut cât de divers este publicul nostru: de la tineret la public matur şi chiar familii întregi care au venit an de an să se bucure de show-uri live şi de atmosfera anilor ‘90. Mă bucur că anul acesta am reuşit să aducem din nou la Cluj câţiva dintre cei mai iubiţi artiştii retro, fapt pentru care ne-am propus să oferim o experienţă extraordinară tuturor celor prezenţi, atât prin show-urile artiştilor, dar şi prin decor şi…alte surprize pe care doar cei prezenţi le vor descoperi“, a declarat Iancu Şerbănescu, manager al proiectului.
Peste 100.000 de oameni au participat la precedentele şapte ediţii ale Transylvania Music Events, eveniment ce a adus la Cluj artişti precum Rudimental, Chicane, Snap, Nana, Ice MC, Loona, Lou Bega, Captain Jack, Down Low, Pete Tong, Tom Craft şi Bar 9, precum şi artişti români.
Transylvania Music Event este unul din cele zece evenimente prioritare ale municipiului Cluj-Napoca şi este parte a proiectului cu care oraşul candidează pentru titlul de Capitală Culturală Europeană în anul 2021.
sursa: http://adevarul.ro/entertainment/muzica/bonnie-tyler-smokie-printre-artistii-vor-canta-cluj-cadrul-transylvania-music-events-1_57062adb5ab6550cb8ba37ad/index.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here