CNA nu este de acord cu intrarea TVR în insolvenţă

0
18

TVRArticol preluat din Adevărul
Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) nu susţine intrarea Televiziunii Române în insolvenţă, decizie luată prin vot în cadrul şedinţei de joi.
Forul audiovizual a dat aviz negativ iniţiativei legislative a preşedintelui Senatului Călin Popescu Tăriceanu de modificare a Legii de funcţionare a SRR/SRTV privind posibilitatea Consiliului de Administraţie (CA) din TVR de a decide intrarea în insolvenţă.
Guvernul României a solicitat CNA opinia motivată privind susţinerea sau respingerea iniţiativei legislative de modificarea a Legii 41/1994 referitoare la organizarea şi funcţionarea Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR) şi a Societăţii Române de Televiziune (SRTv); propunere legislativă care ar pemite CA al TVR să poată decidă intrarea în insolvenţă a societăţii, după cum scrie Mediafax.
Cei şase membri care au votat trimiterea unui aviz negativ au fost Valentin Jucan, Lorand Turos, Gabriel Tufeanu, Radu, Herjeu, Dorina Rusu, Răsvan Popescu. Pe de altă parte, trei membri – Viorel Vasile Buda, Laura Georgescu şi Radu Călin Cristea – au fost de acord cu iniţiativa legislativă care ar permite Societăţii Publice de Radio şi Televiziune de a intra în insolvenţă.
Găsiţi articolul în întregime aici:
http://adevarul.ro/entertainment/tv/cna-nu-acord-intrarea-tvr-insolventa-1_570631aa5ab6550cb8ba6d94/index.html

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here