Brian May îl laudă pe pagina sa de Facebook, pe Alex Pârvu (Next Star)

0
104

Articol de I.R.
În seara aceasta, m-am uitat puțin la Next Star (Antena 1), și deși n-am zăbovit acolo prea mult, a fost suficient cât să prind o informație extrem de interesantă. Brian May (Queen) l-a văzut pe youtube pe Alex Pîrvu interpretând piesa „The Show Must Go On” la emisiunea lui Dan Negru. Și a fost atât de impresionat încât a simțit nevoia să distribuie acest video pe pagina lui oficială de Facebook, cu următorul mesaj:
The Show Must Go On – piesă interpretată de un tânăr concurent, Alex Pîrvu, la Next Star (România). Să vă bucurați de acest moment!
 
Postarea a are peste 1.400 de like-uri, 471 de sharuri și aproape 200 de comentatrii. Au scris fani Queen din Marea Britanie, Spania, Portugalia, Italia, Brazilia, Serbia, Croația și desig, o mulțime de români. Absolut toți laudă presația puștiului de doar 10 ani! Unii au fost atât de impresionați încât declară că le-au dat lacrimile în timp ce-l ascultau. Alții susțină că băiatul este chiar mai bun decât Adam Lambert și îi sugerează lui Brian May să-l ia în concerte.
 
Puteți vedea discuția de pe pagina lui Brian May aici!
 
Vă reamintesc că pe Alex Pârvu l-am văzut și pe scena Sălii Palatului (a cântat la pian), alături de Toto Cutugno, care i-a lăudat talentul la rândul său.
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here