Victor Socaciu la Psihologul muzical (ediția 785 – 14.10.2017)

0
167

Victor Socaciu la Psihologul muzical 2017Am avut un musafir rar. Îl veți asculta aici pe Victor Socaciu care a mai fost în studio în 7 noiembrie 2003. Pentru foarte mulți prieteni ai emisiunii a fost o surpriză deosebit de plăcută. Au fost nenumărate subiecte de discutat. Cariera, debutul în Cenaclul Flacăra, nașterea Festivalului Om Bun, Gala Folk Om Bun din 7 decembrie 2017, mișcarea folk în ansamblu, dublarea filmelor străine în limba română, relația cu diaspora ș.a.m.d. Pe lângă piese mai rar difuzate din repertoriul propriu au fost și câteva preferințe cu The Rolling Stones, Donovan, Dan Andrei Aldea, The Beatles, Vali Sterian, Frank Sinatra, Vasile Șeicaru ș.a.
Aveți ocazia să aflați câte ceva și despre un inedit proiect realizat în Canada cu versiuni în limba franceză (Ecoute-moi) ale unor compoziții semnate de Victor Socaciu. Un album pe versurile lui Nichita Stănescu s-a lansat în 2014, dar abia acum a ajuns la mine. E frumos, profitați! Artistul a venit cu chitara, așa că aveți și plăcute momente live.
Topul Sentimental a inclus tot piesele lui, iar primele clasate (spre mirarea autorului) au fost 1. La un ceai, 2. Căruța cu flori, 3. Cântec pentru Charlie Chaplin.
Pentru luna decembrie putem spera la apariția unui album cu creații noi. După o destul de lungă pauză Victor Socaciu a revenit în forță în viața concertistică.
Agenda pop-rock a fost ceva mai scurtă acordând spațiu unor nume ca Cliff Richard (77 de ani)în colaborare cu Brian May, Boney M, Nazareth, Freddy Fender, noutăți  de la Chris Norman, Omega, Shania Twain.
 
 
 
Audio:


 
 
 
 
Selecția mesajelor (au fost aproximativ 600!)
Victor Socaciu la Radio Romania 2017Adryan, Sydney Cafeaua de dimineaţă nu a mai fost la fel fără dvs live în studio, dar m-am bucurat să-l aud pe Carl Palmer.
Oltitia Anghel Mă bucur să-l revăd si sa-l ascult pe Domnul V.Socaciu .Va fi o noapte frumoasă .
Cristina Si Daniel Ignat Buna seara domnilor din Codlea-Brasov.
Corina Anca Roth ·  Bună seara Victor Socaciu și dl Andrei Partos !Ma bucur tare!
Ionel Gan · Bună seara! Sănătate lui Victor Socaciu!
Paula Când a scris primele versuri? Cum îţi dai seama că ai astfel de înclinaţii?
Yannis, Grecia Care e povestea piesei Biserica iubirii?
Popescu Elena Victor Socaciu are o voce minunata și povestește foarte frumos! O sa fie o noapte grozava!
Cristina, metalfan Cum îşi explică dl Socaciu faptul că publicul român iubitor de folk nu ştia cine este Donovan?
Irina Copceac · Buna seara la d-voastra si mult succes la amândoi !! Minunată vocea lui Socaciu !! Minunati invitații d-voastra !! Va ascult din Florida !!
Mihaela Popescu ·  Salut, Andrei, ma bucur sa-l revăd pe Victor după mulți ani de la ultima noastră întâlnire de la Festivalul de folk din Reghin. Ii prețuiesc cântecele și-mi face plăcere sa-l reascult in aceasta noapte a insomniei mele. Sper ca timpul sa aibă răbdare si sa ne mai aducă vreodată fata in fata. Va doresc amândurora toate cele bune!
Boogie Chiar aveţi un liliac? Ce tare!! Ei mănâncă doar insecte pe care le prind din zbor… Nici măcar nu îl puteţi hrăni… Trebuie să iasă afară…
Cristina, metalfan Of… mititelul… Cred că trebuie să fie foarte speriat şi dezorientat… Am citit acum pe net. Toate cele 32 de specii de lilieci din România sunt protejate de lege. 🙁 Dar ştim cu toţii că de fapt nu îi protejează nimeni…
Veronica, Cluj Aoleu!! Mi-e frică de lilieci şi de şoareci şi şobolani! Sper că sunteţi în siguranţă acolo!!
Traian Atâta vreme cât nu-l invitaţi pe Ozzy Osbourne, micuţul liliac este în siguranţă.
Gabriel Eu mă bucur că există oameni care se gândesc la binele unui animal. Sper să fie ok până la urmă!

sursa (pentru audio): Radio România Actualități

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here