Michael Buble prezintă Gala Brit Awards 2017

0
21

Michael Buble brit awards aGala Brit Awards va avea loc pe 22 februarie 2017 la The 02 Arena. Gazda evenimentului va fi Michael Buble. De-a lungul timpului, artistul canadian a fost nominalizat de 3 ori la Brit Awards, dar nu a câștigat niciun trofeu.
Nominalizările vor fi anunțate pe 14 ianuarie, în cadrul unui show prezentat de Emma Willis, care va fi transmis de ITV. În timpul ceremoniei de prezentare a nominalizărilor, vor susține recitaluri: Olly Murs, Craig David și Christine and the Queens.
Robbie Williams Brit Awards 2017 aDeocamdată, organizatorii celei de 10-a ediții a Brit Awrads au anunțat nominalizările pentru categoria Critics’ Choice. De asemenea, au anunțat că Robbie Williams a primit Premiul Brits Icon lifetime achievement.
Așadar, la categoria Critics’ Choice  nominalizații sunt:
Dua Lipa a intrat pe locul 1 în topurile din Belgia cu piesa Be The One. Artista are 21 de ani și s-a născut în Londra. Părinții ei sunt albanezi, care s-au stabilit în Marea Britanie în 1990. „Nu mi-a venit să cred când am auzit vestea. Este un moment important în cariera mea”, a declarat Dua Lipa.

 
Rory Graham, a.k.a Rag’N’Bone Man, are 31 de ani, este solist și compozitor. Este un mare fan al blues-ului, printre cei care l-au influențat numărându-se Muddy Waters și John Lee Hooker. „Sunt recunoscător pentru faptul că oamenii au încredere în mine”, a spus el.

 
Anne-Marie are 25 de ani, iar single-ul ei „Alarm” a fost ascultat pe site-urile de streaming de peste 100 milioane de dori.

 
Câștigătorul va fi anunțat pe 8 decembrie. Cei trei artiști nominalizați speră să calce pe urmele Adele, Sam Smith, Florence + Machine, James Bay, Emeli Sande și Jessie J, câștigătorii din anii precedenți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here