Michael Buble prezintă Gala Brit Awards 2017

0
25

Michael Buble brit awards aGala Brit Awards va avea loc pe 22 februarie 2017 la The 02 Arena. Gazda evenimentului va fi Michael Buble. De-a lungul timpului, artistul canadian a fost nominalizat de 3 ori la Brit Awards, dar nu a câștigat niciun trofeu.
Nominalizările vor fi anunțate pe 14 ianuarie, în cadrul unui show prezentat de Emma Willis, care va fi transmis de ITV. În timpul ceremoniei de prezentare a nominalizărilor, vor susține recitaluri: Olly Murs, Craig David și Christine and the Queens.
Robbie Williams Brit Awards 2017 aDeocamdată, organizatorii celei de 10-a ediții a Brit Awrads au anunțat nominalizările pentru categoria Critics’ Choice. De asemenea, au anunțat că Robbie Williams a primit Premiul Brits Icon lifetime achievement.
Așadar, la categoria Critics’ Choice  nominalizații sunt:
Dua Lipa a intrat pe locul 1 în topurile din Belgia cu piesa Be The One. Artista are 21 de ani și s-a născut în Londra. Părinții ei sunt albanezi, care s-au stabilit în Marea Britanie în 1990. „Nu mi-a venit să cred când am auzit vestea. Este un moment important în cariera mea”, a declarat Dua Lipa.

 
Rory Graham, a.k.a Rag’N’Bone Man, are 31 de ani, este solist și compozitor. Este un mare fan al blues-ului, printre cei care l-au influențat numărându-se Muddy Waters și John Lee Hooker. „Sunt recunoscător pentru faptul că oamenii au încredere în mine”, a spus el.

 
Anne-Marie are 25 de ani, iar single-ul ei „Alarm” a fost ascultat pe site-urile de streaming de peste 100 milioane de dori.

 
Câștigătorul va fi anunțat pe 8 decembrie. Cei trei artiști nominalizați speră să calce pe urmele Adele, Sam Smith, Florence + Machine, James Bay, Emeli Sande și Jessie J, câștigătorii din anii precedenți.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here