Burleanu a vorbit, a răspuns, n-am aflat nimic (22.02)

0
152

Burleanu a vorbit, a răspuns, n-am aflat nimic (22.02)Greu de imaginat că un personaj „ca și” Burleanu a ajuns la 8 ani de șefie la FRF. Dar… dacă ne gândim la votanți, putem înțelege. E oglinda fotbalului românesc. El se laudă cu numărul loturilor naționale. Uluitor.

Fără nicio performanță, dar el e mândru că tot mai mulți oameni iau salarii fără să producă nimic. F.R.F. n-a primit sprijin de la Stat? Pe bune? A făcut F.R.F. vreun stadion? A generat vreo școală, vreo academie, ceva aducător de performanță? Pentru eșecurile lotului național nu-și asumă nimic. Cine a ales antrenorii naționalei ? Răspunsurile lui Burleanu sunt de o obrăznicie și aroganță rar întâlnite. „Vreți să facă președintele selecția, să antreneze?”.

„Sunteți foarte ironică!” În 8 ani n-a produs nimic cu măsurile lui, dar tupeul e arma lui. Da, cei de la U21 au prins o semifinală, da, J.O. ar fi trebuit să conteze, dar n-a fost capabil să genereze o echipă valoroasă, sau să pună un antrenor capabil. Cât timp în fruntea fotbalului se vor afla astfel de personaje, nu vom avea nicio șansă în plan internațional.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here