HOLBĂRI SPORTIVE: Toată admirația pentru mezina Jaqueline (23 de ani) (19-21.02)

0
176

HOLBĂRI SPORTIVE: Toată admirația pentru mezina Jaqueline (23 de ani) (19-21.02)TOATĂ ADMIRAȚIA PENTRU MEZINA (23 DE ANI) JAQUELINE!

Noul eșec al Simonei nu m-a surprins. Ce dacă adversara e peste locul 70? Important e cum joacă. Garcia a câștigat fără prea mari dificultăți în două seturi. Irina Begu n-a avut puterea să se lupte cu Kvitova. Sorana mi-a dat speranțe, când a condus-o pe Muguruza cu 4-1. De acolo s-a cam stins, deși a făcut un joc remarcabil. A pierdut tot în două seturi. Jaqueline Cristian a fost surpriza unică și plăcută a competiției din Qatar. A trecut clar de uriașa Rîbakyna și merge mai departe. Mai avem în competiția de dublu, vagi speranțe. Nu avem noi, au ele.

O ECHIPĂ DEPENDENTĂ DE TOANELE UNUI INDIVID CARE NU IUBEȘTE FOTBALUL. DOAR BANUL

Cât de slabi sunt protejații magnatului de la Pipera. Șerban e jenant (ia galben foarte devreme iar la pauză e schimbat), Tănase, resemnat, nu mai joacă nimic, Edjouma nu justifică tam-tam-ul făcut la aducere, Stoica nu e om de tot jocul, nimeni nu-i pasează (a și fost schimbat) ș.a.m.d. Cu Mioveni să te chinui, e semn că n-ai treabă cu titlul. Și ce dacă sunt tineri, dacă nu există joc colectiv? Culmea, în tribune au avut galerie numeroasă. Jucători blazați, certăreți, pe modelul patronului.

Keseru e scos din lot la comanda dementului cu jilț aurit. E o plăcere să vezi cum ia gol o echipă umflată din vorbe și din portofel. 1-1 la pauză. În rest nu mă interesează, dar trebuie să existe reguli ale bunului simț. Apărare leșinată, haotică, mecle inexpresive, imaginea unei echipe fără antrenor, fără idei, fără disciplină. Multe greșeli de arbitraj. Mioveni nu primește vreo 3-4 galbene și două roșii, observate și de băieții de la Dgs1, care numai cu fcsb nu țin.

Am văzut că fanii steliști sunt revoltați de halul în care joacă echipa. Asta înseamnă că nu mi se pare! Cât am avut răbdare să mă uit, n-am văzut șut, sau fază de gol. A intrat și Burlacu pentru un luft memorabil.Firește că s-a terminat egal, cum altfel. O echipă fără niciun orizont. Mi-e milă de suporterii care s-au dus la Mioveni și au sperat până la final.

*Culmea, tot ciobanul-director de spital-antrenor, amenință că dacă nu ia titlul nu știu ce nu mai face. Cui îi pasă ce nu face? Evident că nu ia titlul. În rest îl privește. Lingăii de la dgs, în frunte cu Naum, îi sorb declarațiile aducătoare de rating infim. Ilie Dumitrescu a încercat un dialog, o discuție, pe bază de Keseru, și a fost pus la punct. Umilitor! Noroc cu meciurile adevărate de pe celelalte canale ale trustului. * De exemplu Nantes- P.S.G 3-1, un joc fantastic. !

Cronica de meci a unui om care știe ce scrie, nu ca mine. Sergi Lopez a postat pe FB

Dați-le o lampă să nu mai bâjbâie !
1. Asistăm de șapte ani la un faliment al antrenoratului co-producție. Fiecare are dreptul la un nume între titulari, se mută pe rând. Mută primul proprietarul, mută apoi antrenorul, mută iar proprietarul, până la 11. Apoi se trece la schimbări.
2. Nu știu ce se lucrează la antrenament, dar pe teren fiecare pare a juca după propriul plan. E haos. Nu doar schimbările și faptul că sistemul de joc, după pauză, arată ca o haină cu mâneca ruptă, nasturi lipsă. Ci ce fac pe teren fotbaliștii. Adică ce vor. Inclusiv șut la poartă din tușă în minutul 95 Oct. Popescu.
3. Petrea s-a întors la condiția de dinainte. Atunci când a arătat demnitate și nu a mai prelungit. A revenit cu condiții ferme care au durat câteva săptămâni. Acum e jenantă colaborarea de la pauză, felul în care se compromite alegând să joace cu Burlacu atacant. Probabil, când se uită în oglindă, îi e rușine. Dar presupun că-i trece când verifică IBAN-ul.
4. Petrea din primul mandat ar fi câștigat campionatul. Colaborarea tehnico-tactică i-a fost fatală. Speram că a învățat ceva. Nu a făcut-o. Dar măcar atunci Steaua juca frumos. Acum e un chin. E de necrezut cât de mult s-a schimbat în rău jocul echipei de la Petrea – primul mandat la Petrea – al doilea mandat.
5. Șerban, așa cum am anticipat după meciul cu Chindia, când a gafat la golul târgoviștenilor, anulat, apoi era să-i bage mortul în casă lui Vlad, a continuat să arate cât de limitat e. Buziuc și Rădescu au râs de el, a făcut faultul care a precedat golul, a fost neatent la Rusu la gol, bara Mioveniului a venit tot după ce el și-a scăpat omul, a măturat Cristea în spatele lui toată repriza…..în fine, nu vreau să-l „omorâm”, e încă tânăr, se mai întâmplă. Va primi bobârnace pt că lumea știe că e damblaua proprietarului.
6. Pe Vali Gheorghe îl bagi degeaba dacă îl pui la 50 de metri de poartă, ca fundaș stânga. Hai, să nu ne mințim, e ideea năucă a proprietarului, încurajat de câteva articole din presă, cum că el chiar s-ar pricepe.
7. Olaru e cel mai în formă stelist, pare că a preluat și atributele lui Tănase. Care Tănase pare că a renunțat. La orice.
8. Edjouma un real câștig, singurul om care pasează lung și vertical.
9. Vinicius mai joacă în liga I doi ani. Prelungiți cu el că e perfect, ca vârstă, pt Dan Petrescu. Ni-l ia!
10. Găman a iertat Mioveni de două cartonașe roșii ! Presupun că Gsp va reîmprospăta topul erorilor și tot Steaua va fi cea mai avantajată.

Roma condusă acasă cu 2-0, revine și egalează Verona. 2-2. Nici cu Mourinho pe bancă nu-i ușor să faci performanță!

Budescu, de ziua lui (33 de ani), a jucat excelent în Voluntari- Sepsi 3-1. Ce bine că a plecat din turma ciobanului. Acum își poate arăta talentul și potențialul real.

Farul a pierdut acasă de la FCArgeș și prezența în play-off nu e deloc sigură. Ceva nu merge la echipa lui Hagi ( apierdut acasă și de la Chindia) și acolo nu se mai poate da vina pe patron, manager, antrenor, pe condiții materiale…

Handbal mediocru la Cisnădie, unde echipa gazdă pierde la Ikast (Danemarca). În competiția principală, Vipers cu Gyor oferă spectacol. Multe nume mari de pretutindeni, multe doamne de peste 30, dar handbal curat. Publicul norvegian fantastic și decent recompensat cu o victorie. * CSM a fost condusă permanent și totuși a fost la un pas de o victorie de palmares. Poziția în clasament a rămas neschimbată și pentru Esbjerg, așa că 29-29 n-a deranjat pe nimeni. Jocul echipei e neschimbat. Haotic, nesigur, centrat pe calitățile Cristinei Neagu (10 goluri) și atât. Cu ȚSKA Moscova va fi un adevărat examen în primul rând pentru antrenor.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here