Cadoul pentru cea mai bună prietenă este cel mai greu de ales

0
32

Tania este cea mai bună prietenă a mea. Ne-am cunoscut de mici, practic am crescut împreună având în vedere că locuim la doar câteva străzi distanță, iar părinții noștri sunt buni prieteni. Culmea, suntem născute în aceeași zi și în același an. Suntem nedespărțite, chiar dacă suntem firi total diferite. Tania este genul acela de fată populară, frumoasă, mereu elegantă, care adoră să fie în centrul atenției, căreia nu i se refuză niciodată nimic. Eu sunt exact pe dos: genul sportiv, mai retrasă, oarecum antisocială. Nu-mi explic cum de a rezistat prietenia noastră mai bine de 30 de ani, dar mă bucur că s-a întâmplat așa.

Având în vedere că ne sărbătorim ziua de naștere împreună, în fiecare an mă străduiesc să aleg cadoul perfect pentru Tania. Pentru ea este simplu. Știe întotdeauna ce să-mi cumpere, ce mesaj să scrie pe felicitare. De exemplu, pentru că știe că iubesc animalele foarte mult și nu vreau să le port pe mine, mi-a cumpărat o superbă geacă din imitație de piele. Îmi vine ca turnată! Am adorat-o din prima. Este combinația perfectă între elegant și sportiv. Este fix ceea ce îmi doream!

Mi-am propus ca în acest an să o surprind cu un cadou pe cinste. Știu că îi plac lucrurile elegante și mai știu că a făcut o vreo 11 ani dansuri moderne. Întotdeauna i-a plăcut muzica latino și o dansează cu maximă plăcere! Cred că s-ar bucura enorm dacă ar primi o rochie cu franjuri latino. Am fost foarte mândră de mine când mi-a venit această idee. Sunt absolut convinsă că este cadoul pe care și l-ar dori. Problema mea este că nu prea mă pricep la rochii. Noroc cu site-ul neer.ro. Am găsit acolo exact ce îmi doream. Ba mai mult decât atât, am găsit rochia pe culoarea preferată a Taniei. Ah, și pentru că oferta era atât de bună pe acest site, nu m-am putut opri la o singură rochie. Am profitat și i-am cumpărat și un ceas de mână. Vă spun un secret: Tania este obsedată de bufnițe, iar pe acest site am găsit un ceas de mână cu… bufniță. Abia aștept să îi văd fața când va despacheta cadourile!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here