CĂLDURĂ MARE-GESTURI FRUMOASE

0
25

summer shopping a*Am fost la Decathlon/Militari ca să iau unele echipamente mărunte, mai spre sport. Am decis ca de aici încolo să mă ocup intens de 5-7 kg de pe mine. Am vrut niște șlapi Speedo. Aveau toate numerele minus al meu. Ba nu, am găsit și numărul meu într-un coș, dar era doar stângul. Va trebui să revin. Am trecut la slipi. Arena. Erau pe secțiuni. Pentru băi ocazionale, pentru 100 de băi, peste 200, cu mult clor, etc. M-a surprins precizia, dar am mers la secția cu folosiri multiple, maxime. Debordez de optimism. Numerotare diversă, n-o stăpânesc așa că am luat 5 perechi prin apreciere aproximativă și am mers la cabina de probă, pe care abia azi am descoperit-o. Am nimerit ce-mi trebuia, la final. Conform Legii lui Murphy. Apoi m-am gândit, cu mintea igienistului din mine, că e posibil să probeze și alții costumele de baie și nu m-a încântat ideea. Eu n-am achiziționat slipi din magazine până azi, la 67 de ani. Ori luam de la foști colegi de la polo, antrenori care procurau slipi buni, ori am primit cadou și se potrivea numărul! Și acum e vorba de un cadou, dar l-am cumpărat eu. Mulțumirile mele către cine s-a gândit la pornirile mele sportive! 🙂 Și către cine m-a ajutat să ajung și să revin, ferit de caniculă!
*Am anunțat că mai am peste 400 de casete audio bunuțe de dat. Prețul e de-a dreptul hilar față de cum le-am luat eu pe unele. 1 leu ! Totuși se pare că e greu. Primele 6-700 s-au dus ușor. Am primit un mesaj privat impresionant. Rar vezi, auzi, citești astfel de gesturi. N-aș fi dat nicio casetă dacă spațiul nu se îngusta teribil în ultima vreme. Dar iată ce scrie o Doamnă cu suflet mare:
”Zinz Hajnalka

Bună . Dacă există cineva care-și dorește casetele si nu are posibilitatea sa plătească îl ajut eu. Sunt sigura ca sunt valoroase mai ales din cauza amprentei d-voastră pe ele.”
Nimic de comentat aici. Frumos și rar!
 
*Azi mi-am mărit vitezele. Așa s-a nimerit, într-o marți. La internet a venit oferta RCS/RDS și am acceptat-o. M-am ales cu un router nou instalat în trei runde, că așa e mai comod. Nu intru în amănunte pentru că postarea de azi e pozitivă! De la Vodafone mi-a turuit un băiețel așa de repede și de multe, încât am acceptat și de acolo creșterea cifrelor pentru tabletă, minutele de Roaming  și ce știu eu mai ce. Suma nu e apăsătoare. Vă anunț dacă m-am păcălit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here