Calea Victoriei lanseaza un nou single “ Celelalte Ganduri”

0
12

trupa Calea VictorieiCalea Victoriei este o trupa din Bucuresti care canta sub pamant romanesc, adica underground, dar nu ii veti gasi la metrou, ci printre ruinele centrului vechi.

 
Povestea lor a inceput in vara lui 2011 si a inclus o serie de cautari si experimente care i-au adus la formula actuala. Au lansat deja 5 piese in mediul online si la radio iar acestea urmeaza sa fie incluse pe primul lor material discografic. Albumul va contine 12 piese originale si se va intitula „Bucuresti„. Stilul trupei poate fi definit  in mod generic ca „rock alternativ”, desi atinge si alte influente, precum funk, post punk sau bossa nova.
 
 
Calea Victoriei îi are în componență pe:

  • Ioana – voce, clape
  • Dephyth – chitară, backing vocals
  • Andrei – bas, chitară, backing vocals
  • Raluca – clape
  • Irina ” Pitong” – tobe

 
 
Celelalte Gânduri“, noul single al formației, este una dintre primele piese la a cărei compoziție au contribuit toți membrii trupei și, din acest motiv, a avut un efect definitoriu în trasarea unui drum muzical. Acțiunea videoclipului se desfășoară într-un oras abstract, zburător, care servește ca loc de întâlnire pentru doi îndrăgostiți. Regasirea nu este usoara iar in calea lor apar multe obstacole. Este de-ajuns doar un moment de neatentie pentru ca visele celor doi sa se naruie. Se vor intalni vreodata cei doi?
 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here