Campania de strangere de fonduri pentru Centrul FOCUS 2015 – „Rock By Rock” are loc în clubul The Silver Church (2 aprilie)

0
48

Rock by Rock 2 apriliePeste 20 de persoane publice se alatura campaniei de strangere de fonduri ‘Rock By Rock’. Vizioneaza spotul campaniei!
Rock By Rock’ este campania de strangere de fonduri sustinuta de mai multe persoane publice printre care Adrian Despot (Vita de Vie), Ovidiu Ioncu Kempes, Cristian Hrubaru (Rock Fm), Aura Danciulescu (AURA), Mihai Georgescu (Bere Gratis), Alin Dinca (Trooper), Mihai Pahontu (Sport Total Fm) cu scopul de a mentine activ Centrul Roman pentru Copii Disparuti si Exploatati Sexual – Centrul FOCUS, care risca sa se inchida din cauza lipsei de fonduri.
Centrul FOCUS vizeaza, in egala masura, prevenirea, dar si participarea in solutionarea cazurilor de copii disparuti, rapiti sau exploatati sexual avand o contributie semnificativa la diminuarea fenomenelor de disparitie si exploatare sexuala a copiilor prin: educarea parintilor si copiilor, implicarea mass-mediei, sprijinirea eforturilor autoritatilor competente si a voluntarilor.
In indeplinirea acestei misiuni sprijina autoritatile statului in demersurile lor.
Focus este operatorul in Romania al liniei de urgenta pentru disparitii de copii -116000, ce este disponibilă 24 de ore din 24 si ofera atat parintilor cat si copiilor suport emotional si consiliere in situatii de criza.
Campania ‘Rock By Rock’ isi are startul pe 2 aprilie cu un eveniment exceptional unde vom vedea, printre altele, un monolog dramatic alaturi de scoala de actorie In Light, vom dansa pe acordurile melodiilor celebrei trupe AC/DC la prestatia trupei The R.O.C.K., vom simti metalul in oase prin intermediul uneia dintre cele mai bune trupe de profil din tara, trupa L.O.S.T., ne vom aerisi cu acordurile frumoase si pline de viata ale grupului Up To Eleven si vom incheia cu rasuflarea taiata datorata showului exploziv a celei mai bune trupe rock cu voce feminina din Romania – AURA.
Toate persoanele publice implicate au confirmat prezenta, vino si tu!
Evenimentul va incepe la ora 20.00 si va avea loc in clubul The Silver Church din Bucuresti, unde se vor regasi si doua cutii de donatii pentru cei care vor vrea, pe langa plata biletului de 15 lei, sa doneze in plus pentru aceasta cauza.
Deasemenea se poate contribui prin donatii in contul organizatiei RO 27 BRDE 445SV 711 7821 4450 (LEI) deschis la BRD Dacia.
Spotul campaniei a fost realizat de Aerial Dreams (Alexandra Dumitrescu si Adrian Iacov) si editat de Luca Oghina, implicati de asemenea in sustinerea si promovarea acestei cauze, alaturi de toti cei care au dorit sa apara in film, de clubul moto Danubian Riders, de actori, jurnalisti, oameni de televiziune, fotografi, oameni frumosi care va asteapta si pe voi sa va alaturati lor, sa fiti Rock By Rock!
 
 

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here