Jan Akkerman revine la Bucuresti (20 august)

0
17
Jan Akkerman 20 augustUnul dintre cei mai mari chitaristi din toate timpurile, Jan Akkerman, canta joi 20 august de la ora 21:30 la Hard Rock Cafe din Bucuresti.
Fiul unui simplu muncitor din Amsterdam, Jan s-a apucat de chitara la varsta de doar 5 ani iar primul sau single a fost lansat in 1960 pe cand avea 13 ani. De-a lungul vremii a lansat peste 20 de albume si a cunoscut succesul international odata cu fondarea trupei Focus alaturi de Thijs van Leer. Akkerman combina progressive rock-ul cu blues-ul si cu jazz-ul de peste 50 de ani. A cantat alaturi de nume precum  Alan Price, Herman Brood, Peter Banks, Phil Collins, Jack Bruce, Charlie Byrd, Ice-T, Paco De Lucia, sau B.B. King.
Biletele pentru concertul Jan Akkerman din Hard Rock Cafe sunt disponibile online pe www.iabilet.ro (plata cu cardul, Paypal, pe abonament la Vodafone sau ramburs) si in format fizic in reteaua iaBilet (Hard Rock Cafe, Magazinul Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour din toata tara) la urmatoarele preturi:
– Acces General cu loc la masa (fumatori sau nefumatori) – 70 de lei
– VIP, cu loc la masa in fata scenei – 100 de lei (doar 80 de bucati)
– Intalnire, poze si autografe cu artistul + loc la masa VIP in fata scenei – 250 de lei (in numar limitat la doar 30 de bucati)
In ziua concertului biletele vor costa 80 de lei respectiv 120 de lei VIP, in limita locurilor disponibile ramase.
Puncte de vanzare fizice pentru Bucuresti:
– Magazinele UMAN din Baneasa Shopping City (etaj) si Piata Romana (George Enescu 30 colt cu Magheru)
– Magazinuk Muzica
– Agentiile Perfect Tour – Str. Theodor Aman, Nr. 11 si Calea Victoriei 100
– Hard Rock Cafe
Extra:
– Aplicatia de mobile iaBilet valabila in AppStore si Google Play
– de pe varianta de mobile IaBilet – m.iabilet.ro
Pe iaBilet.ro poti comanda bilete platind cu cardul, paypal sau pe factura la Vodafone sau poti comanda bilete ramburs cu plata cash la livrare prin Fancurier in 24 de ore oriunde in tara. Cumpararea de bilete de pe iaBilet.ro asigura automat si rezervarea la masa asa ca nu mai e nevoie sa suni la Hard Rock Cafe pentru a primi locuri.
Un eveniment BestMusic Live Concerts

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here