Camping generos si corturi de inchiriat la Rockstadt Extreme Fest 2014

0
20

Cei care vor ajunge la Rasnov, in perioada 13 – 16 august, pentru a urmari Rockstadt Extreme Fest vor avea la dispozitie o generoasa zona de campare, dotata cu toate utilitatile necesare pentru un sejur confortabil. Campingul se va afla in vecinatatea perimetrului in care se va desfasura festivalul, iar accesul va fi gratuit, in baza unui abonament valid.
 
Cei care nu detin un cort personal, vor avea posibilitatea sa primeasca in custodie un cort, la fata locului. Costul acestui serviciu va fi anuntat in curand, pe www.rockstadtextremefest.ro, sectiunea “cazare”. In incinta campingului va functiona un punct de asistenta tehnica, la care se vor gasi si uneltele necesare montarii corturilor.
 
Dupa ce Rockstadt Extreme Fest a fost desemnat cel mai bun festival al anului 2013 in Romania, editia din acest ofera fanilor metalului extrem si mai multa muzica si distractie aproape non stop!  Perimetrul festivalului va include 2 scene, pe care vor evolua pe parcursul a patru zile, 45 de trupe. Printrele numele care vor urca pe scena mare se numara: BEHEMOTH (Polonia) , OBITUARY (SUA), SODOM (Germania), KATATONIA (Suedia), ROTTING CHRIST (Grecia), DORDEDUH (RO). Pentru mai multe detalii si update-uri constante vizitati:
http://www.rockstadtextremefest.ro si https://www.facebook.com/rockstadtextremefest
 
 
In prezent, abonamentul pentru cele 4 zile de Rockstadt Extreme Fest costa 150 lei, pret ce va fi mentinut si pe durata festivalului, programat in perioada 13 – 16 august la Rasnov.  
Biletele pentru Rockstadt Extreme Fest 2014 se gasesc in Libraria Eminescu, la libraria Carturesti, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Vodafone, Orange si Diverta, si online pe Bilete.ro, BLT.ro, MyTicket.ro, IaBilet.ro, Metalhead.ro/bilete si Eventim.ro.
Biletele VIP pentru Rockstadt Extreme Fest sunt deja epuizate.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here