Cântăreaţa favorită a PREŞEDINŢILOR îi uimeşte pe români

0
15

Beth Hart (600 x 401)Articol preluat din EVZ.ro (autor Anca Simionescu)
Beth Hart este una dintre cele mai bune voci de blues din lume și îi numără printre fanii săi chiar şi pe preşedinţii Barack Obama și Bill Clinton.
 
Cântăreața, despre care se spune că „trebuie ascultată măcar o dată în viață”, este numărul 1 în top Billboard Blues, nominalizată la Premiile Grammy și câștigătoarea mai multor discuri de platină. La București însă, Beth Hart, care va susține pe 21 iulie, la Sala Palatului, primul său concert în România i-a uimit pe organizatori: nu a avut cerințe speciale față de cele ale echipei sale. Beth Hart este singura vedeta de talie internationala care a cerut hotel de 3 stele.
 
Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru EVZ, Beth Hart a vorbit despre întâlnirea cu doi dintre președinții Americii și a avansat o idee curajoasă pentru omul aflat la conducerea SUA. „La Kennedy Center am întâlnit o grămadă de oameni de care m-am îndrăgostit! Imediat după concert, au fost atâtea îmbrăţişări, sărutări şi zâmbete amabile! O atmosferă extraordinară! Jeff şi cu mine am făcut un spectacol excelent atunci şi am fost foarte fericiţi. A trebuit apoi să mergem la Casa Albă şi să-l cunoaştem pe preşedintele Obama şi pe prima doamnă şi am stat de vorbă şi cu Bill Clinton, fostul nostru preşedinte. Era acolo şi Hillary Clinton, care chiar sper să ajungă şi Preşedinte într-o zi. Ar fi grozav! O femeie preşedintele Statelor Unite! N-am avut niciodată aşa ceva. Cred că ar fi al naibii de tare!”, a povestit cântăreața.
 

Culisele unui contract făcut „pe repedenainte”

Beth Hart va concerta pe 21 iulie, la București, la invitația organizatorului VreauBilet. „Am ascultat și adus în România nenumărați artiști, însă cu Beth Hart am simțit că este dragoste la prima audiție. Am primit un link cu o piesă de-a ei și odată ce l-am deschis și i-am auzit vocea nu m-am mai putut opri din audiție câteva ore. Dincolo de talentul evident și de vocea sfredelitoare, m-au impresionat pasiunea cu care cântă. Nu au trecut 24 de ore de cand am ascultat-o până când am și contactat agentul să îi aflu disponibilitățile și prețul”, a povestit Daniela Pandele, organizatorul concertului.
 
„Sunt nerăbdătoare să ajung în România. Sunt interesată de Dracula, cred că multă lume spune asta când vine în România”, a recunoscut Beth Hart pentru EVZ. „Vreau foarte mult să merg în Transilvania, cred că e foarte tare zona aceasta! Este foarte multă istorie acolo. Îmi place foarte mult când ajung într-o țară în care nu am mai fost niciodată să mănânc mân care tradițională. Să stau la masă cu localnicii și să mănânc cu ei. Cred că asta este o cale foarte simplă să înveți ceva despre acea țară într- un timp foarte scurt”, a mai spus artista.
 
Contraste
Cel mai recent album semnat de Beth Hart (43 de ani), „Better Than Home”, a debutat direct pe prima poziție a topului Billboard Blues și iTunes Blues. Artista din Statele Unite are deja multe discuri de platină, nominalizări la Grammy, a cântat cu Joe Bonamassa, Jeff Beck, Buddy Guy, Slash, iar vocea ei este considerată un mix între Janis Joplin, pe care a și întruchipat- o în musicalul „Love, Janis”, Etta James, Billie Holiday, Otis Redding și Amy Winehouse. Viața ei a fost marcată de drame, decăderi, rătăciri. Beth Hart a fost descoperită de managerul și viitorul ei prieten David Wolff în timp ce cânta pe străzile din LA. La 12 ani Beth era deja la dezalcoolizare şi abuzase de droguri atât de mult încât nimic nu mai conta pentru ea.
 
sursa: EVZ.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here