Cargo, Gate 1, Micul Paris la Psihologul muzical (ediţia 631 – 1.11.2014)

0
253

Adi Barar si Florin Barbu (Cargo) la Radio Romania Actualitati
Adi Barar si Florin Barbu (Cargo) la Radio Romania Actualitati

A fost o ediţie de sărbătoare multiplă. Radioul împlinea 86 de ani, emisiunea 12 ani. Am înregistrat un record de mesaje sosite prin mail, telefoane, facebook şi SMS. Aproape 800! Din toate colţurile lumii. Mulţumim tuturor celor care au reuşit, cât şi celor care doar au încercat.
Am început cu doi membri Cargo, Adrian Bărar şi Florin Barbu (noul basist). Entuziasm total, întrebări multe, confirmarea fidelităţii de care se bucură Cargo din partea fanilor de pretutindeni. Concertul de la Arenele Romane din 31 octombrie a fost o reuşită deplină.
 
 
 
Gate One la Radio Romania Actualitati
Gate One la Radio Romania Actualitati

A revenit în studio, după 5 ani, Loredana Ciobotaru. Atunci câştigase la Mamaia. Între timp a participat la „Vocea României” unde a ajuns în semifinale. A cântat mult în cluburi. Azi e Lori, are 24 de ani şi cântă cu Vlad Vedeş (ex-Bere Gratis) şi alţi colegi în proiectul Gate One. Ne-au oferit câteva repere din cariera lor, au cântat şi în direct.
 
 
 
 
Micul Paris la Radio Romania Actualitati
Micul Paris la Radio Romania Actualitati

Exact acum un an ne-a vizitat grupul Micul Paris condus de Onu Pavelescu, aşa că revenirea s-a arătat de bun augur. Grupul de pasionaţi de muzică (aproape toţi lucrează în alte domenii) a ajuns la 5 ani de existenţă pe care-i aniversează pe 14 noiembrie printr-un show cu mulţi invitaţi surpriză. Au fost în studio Luminiţa Maria (voce şi cahoun), Dorin Munteanu (chitară, voce), Ionuţ Calotă  (chitară bas, vocal), Iuliana Chetrone Oancea (percuţie, vocal) şi profesorul de muzică Pavel Stoica,cel care a venit cu clapele. Cel din urmă e componentul nou, faţă de vizita precedentă aşa că el a avut parte de mai multe întrebări. A fost un concert acustic în toată regula. Piese proprii şi cover-uri, piese propuse de cei de acasă…O adevărată sărbătoare!
Am avut două Topuri Sentimentale stabilite în urma unor sondaje riguroase. Primul cu piese de aniversare câştigat de Al Bano şi Romina Power (cu Felicita), urmaţi de Cliff Richard (Congratulations) şi The Beatles (Birthday). A fost şi un Top Halloween cu primii clasaţi Michael Jackson, AC/DC şi Cargo.
Veţi mai auzi piese cu Gabriel Cotabiţă şi Adamo (născuţi pe 1 noiembrie), Mihaela Runceanu, The Eagels, Bonnie Tyler, Marc Bolan, Alain Barriere, Cat Stevens (Yusuf Islam), Queen, Alexandru Andrieş, Iron Maiden ş.a. Au fost şi piese dedicate Radioului!
 
 
Audio:

Mai jos puteţi citi o mică parte din mesajele primite în această ediţie:
Loredana Ciobotaru la Radio Romania Actualitati
Loredana Ciobotaru la Radio Romania Actualitati

Dorin: Bun venit Cargo!!! Nu pot să cred! Ce bucurie mare!!
Cristina, metalfan: Mă bucur mult că Adi şi Florin sunt cu noi! LMA Cargo! LMA Psihologul muzical!
Andrei, Buc: Cargo rules!! Adi eşti foarte tare! Florin mă bucur că ai venit la Cargo!
Diana, Milano: Florin, care este diferenţa dintre publicul Cargo şi publicul Proconsul? Din punct de vedere muzical, unde te simţi mai bine?
Carmen, Buc: Am fost aseară la Arene şi… m-am îndrăgostit de Florin!!! Aşa că… nu pot să nu-l întreb: Florin, vrei să te căsătoreşti cu mine??? Te rog frumos! 🙂
Florin Barbu la RRA
Florin Barbu la RRA

Tania, jud Prahova: Eşti căsătorit de 16 ani? Aoleu, dar câţi ani ai??? Oricum, eşti foarte simpatic!
Adriana: Sunt mare fan Cargo! De ce nu cântaţi în concerte şi piesa Zi de zi? Mi-e dor să o mai ascult!
Irina: Cargo e trupa mea de suflet! Mă bucur că i-aţi invitat! Formaţia a câştigat prin cooptarea lui Florin Barbu. El e foarte tare! O prezenţă explozivă! Bravo Florin!
Niko, Milano: Wow! Cargo sună fantastic! Eu nu îi ştiu prea bine pentru că am plecat din ţară când aveam 5 ani, acum am 17 ani. Oricum, trupa sună foarte bine! Acum îi caut şi pe youtube!
Cristi, Olanda, şofer de tir: LMA Psihologul muzical! LMA Cargo! Vă ascult cu mare drag de pe drumurile Europei!
Magda, Botoşani: Felicitări! Loredana este foarte talentată!
Onu Pavelescu la RRA
Onu Pavelescu la RRA

Boogie: Toată lumea vrea să colaboreze cu Carla’s Dreams şi cu Moga… E un trend… A devenit o regulă ca să fii cool: trebuie neapărat să lucrezi cu X sau Y. Tocmai de aceea toţi sună la fel… e din ce în ce mai greu să îi deosebeşti între ei… De ce mergeţi după trend în loc să încercaţi să veniţi voi cu ceva al vostru, un sound propriu?
Marcel Vasile La mulţi ani, Radio România, la mulţi ani, „Psihologului muzical”. Deşi nu ne cunoaştem, vă considerăm prietenii noştri.
Catalin din Cotnari La multi ani!La mai multe!(emisiuni) Sanatate pt a putea continua si multi ascultatori va doresc!Superba piesa „Aprinde-ma”…Toate cele bune.
Tania, Moscova: LMA emisiunii mele preferate! Vă ascult de 3 ani şi sunt foarte fericită că v-am descoperit!
Mihaela, Brisbane: LMA! Vă ascult şi eu cu multă plăcere în fiecare noapte de vineri! Eu îmi beau mereu cafeaua cu voi, pentru că la noi este 10.20 de dimineaţă! Mi-au plăcut foarte mult invitaţii din această noapte!
Adrian, Norvegia: Vă salut cu respect!  LMA! Bun venit Micul Paris!
Ionel, Istanbul, Turcia: Să ştiţi că sunteţi ascultaţi şi în Turcia! Eu lucrez de 3 luni la o shaormerie din Istanbul. Se câştigă foarte bine! Când o să ajungeţi la Istanbul să veniţi să mâncaţi o shaorma la noi, e din partea casei! 🙂
Andrei Partos - Psihologul muzical 12 ani
Andrei Partos – Psihologul muzical 12 ani

Ana, Bologna: Nu v-am mai trimis de multişor mesaje, dar profit acum şi vă urez şi eu din tot sufletul LMA! Sunteţi foarte iubiţi în Italia!
Marilena, Madrid: LMA! Mi-a plăcut foarte mult de Cargo! Mă bucură prezenţa în studio a Micului Paris! Mulţumesc pentru toate nopţile de vineri minunate!
Cătălin: Felicitări! Nu am mai auzit Bad Moon Rising cântat cu voce de fată! 🙂
Corina Anca Roth Multumim pentru fiecare vorba buna, pentru fiecare imbratisare, pentru fiecare consolare, pentru fiecare gand bun ,pentru muzica buna cu care ne incantati vineri noapte de noapte ! La multi si buni ani !
Cornel Zarnesti Nu mai plec pe munte,imi fac o cafea,imi place la nebunie ce aud.
Ana Teodorescu  Vă urez  de 12 ori La mulţi ani ; 631 de felicitări!
Ankka Iorgu: Serios acum? Asta este piesă?? Eu nu ştiu ce fel de copilărie au avut aceşti artişti: Alice Cooper, Ozzy, Maiden… Ce traume au putut să aibă în copilăria lor de au scris astfel de versuri???
Sonya: Mulţumesc pentru Cargo şi Maiden şi Alice Cooper!!!!
Maria, Cluj Napoca am reusit sa dansez la 4 bimineata .sinteti bun.
DioVasco: LMA emisiunii! Vă ascult mereu de la Roma, chiar dacă nu trimit prea des mesaje!
Crina: Vă iubesc! Psihologul muzical este emisiunea mea de suflet! LMA!
Luciana Gingăraşu La mulţi ani! Emisiuni frumoase în continuare!
Lori Ciobotaru Multumim frumos! Ne-am simtit foarte bine aseara! La multi ani!
Mariana Avram RADIOUL, una dintre minuni! La multi ani!
Mária Nagy LA MULTI ANI..SI LA CAT MAI MULTE EMISIUNI !!!
Daniel-Silvian Petre La multi ani!
 
 
sursa: Radio România Actualităţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here