CARGO lanseaza printr-un concert, DVD-ul "Cargo Live la Arenele Romane" pe 18 martie

0
30
Cargo 18 martie (419 x 600)Pe 18 martie de la ora 20:00, cea mai titrata trupa de rock romaneasca,CARGO, lanseaza noul DVD intitulat „Live la Arenele Romane„, in cadrul unui show marca METALHEAD.
Lansarea va fi in acelasi loc unde a fost filmat, pe 30 octombrie 2014, showul „Noaptea Vrajitoarelor„. DVD-ul contine o selectie de 8 piese reprezentative din concert. Materialul va include ca bonus videoclipurile de la ” A 5a dimensiune” si ”Nu ma lasa sa-mi fie dor”, piese care nu se regasesc pe nici un album. ” Dupa concertul aniversar „Cargo 30 de Ani” din cadrul Metalhead Meeting 2015, care a fost votat ”Best Metal Show 2015”, este momentul sa scriem o noua fila de istorie a rockului romanesc ! ” netransmit membrii trupei.
Cargo este: Adi Barar – chitara, Adrian Baciu Igrisan – voce si chitara, Tavi Pilan- tobe, Ionut Carja – clape si Florin Barbu –bass. Mai multe informatii despre artisti puteti gasi pe pagina oficiala pe Facebook a formatiei: http://www.facebook.com/cargorock
Biletele sunt deja in vanzare in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Metrou Unirii 1, Perfect Tour, Magazinele Uman si IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, Hard Rock Cafe la urmatorele preturi:
– 35 de lei Acces General pana pe 20 februarie
– 40 de lei Acces General pana pe 15 martie
– 50 de lei Acces General pana pe 18 martie si in ziua concertului la
intrare.
– 70 de lei VIP (in fata scenei) – doar 200 de bilete
Toate biletele sunt in picioare (fara loc), cortul Arenelor Romane are o capacitate de 1600 de persoane, este incalzit si are toate avizele necesare pentru a functiona in cele mai optime conditii !
Un eveniment marca METALHEAD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here