GALA TANARULUI ACTOR – HOP Editia a XIX-a

0
35
Gala Tanarului Actor – HOP 1 (600 x 450)Gala HOP, dedicata promovarii tinerilor actori, absolvenți ai facultaților de profil, se va desfasura și anul acesta la Costinesti. Evenimentul este organizat de UNITER impreuna cu Vox Maris Grand Resort Costinesti si finantat de Ministerul Culturii.
 
Ultimele trei editii ale Galei (2013-2015) s-au aflat sub directia artistica a regizorului RADU AFRIM. Au fost trei ani spectaculosi, cu energii constructive, s-au rescris personaje, actorul a devenit el insusi spectacol, au fost show-uri care au impresionat, care au schimbat conceptii si au demitizat idei. Au fost trei HOP-uri trecute cu brio de tinerii actori care au inteles perfect importanta tonusului in care s-au desfasurat discutiile si repetitiile cu Radu Afrim: „libertate absoluta, ignorarea limitelor, imaginatie, creativitate, mobilitate.”
 
In 2016, directia artistica a evenimentului este preluata de MIKLOS BACS, actor al Teatrului Maghiar de Stat Cluj si profesor universitar doctor abilitat la Facultatea de Teatru si Televiziune din cadrul Universitatii „Babes Bolyai” din Cluj.
Pedagog foarte apreciat de studenți, Miklos Bacs este membru al corpului profesoral fondator al scolii de teatru  clujene (1991) si al sectiei maghiare (1992), coordonatorul a cinci generatii de absolventi ai sectiei romane si initiatorul festivalului studentesc „Galactoria” in 2004.
 
Multumim, RADU AFRIM pentru trei ani de adevarat spectacol la Gala HOP si ii uram succes lui MIKLOS BACS si bun venit in casa teatrului tanar de la Costinesti.
 
Vom reveni cu informatii noi despre editia din acest an a Galei Tanarului Actor – HOP.
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here