Florin Ristei a câștigat finala Te cunosc de undeva (26.12.2015)

0
102

Te cunosc de undeva Florin Ristei (600 x 375)Articol preluat din Adevărul
Florin Ristei a fost desemnat câştigătorul celui de-al optulea sezon al show-ului „Te cunosc de undeva!“, cucerind juriul cu transformarea în Prince.
 
Alături de Florin Ristei, în finala „Te cunosc de undeva!“ s-au întrecut Cezar Ouatu, care l-a adus pe scenă pe Bruno Mars, Şerban Copoţ, care a fost pentru o seară gentlemanul PSY, Tania Popa, care a imitat-o pe Jennifer Lopez, şi Nadir, care s-a transformat în Justin Timberlake. Colegii lor, nefinaliştii Carmen Simionescu, Margherita şi Viorica din Clejani, Andreea Antonescu şi Adrian Enache, au cântat la rândul lor în seara finalei şi, ulterior, alături de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei  Aradits şi Aurelian Temişan, l-au desemnat pe marele câştigător al celui de-al optulea sezon.
„Speram la momentul ăsta de trei sezoane. Chiar dacă este doar un titlu simbolic, sunt convins că fiecare dintre noi dorea să câştige. Mi-am dorit atât de tare să câştig, încât am reuşit ca sezonul ăsta să duc la bun sfârşit şi să fiu mulţumit de toate transformările pe care le-am avut de făcut. Pentru mine, a fost cel mai puternic sezon de până acum şi sunt mândru că l-am câştigat. «Te cunosc de undeva!» este un show minunat, în care oamenii descoperă la tine ce nu pot vedea într-un concert obişnuit. Te văd în afara zonei tale de confort, pot constata că eşti versatil şi că te descurci cam cu orice personaj ţi-ar cădea. De la cine am primit primele felicitări? De la mama, clar. Îi place emisiunea la nebunie şi, bineînţeles, a calculat fiecare punct cu emoţie“, a declarat Florin Ristei, câştigatorul finalei „Te cunosc de undeva!“.
Articolul în întregime aici:
http://adevarul.ro/entertainment/tv/castigator-cunosc-undeva-florin-ristei-invins-transformarii-prince-1_567fbca537115986c6dbe50b/index.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here