CÂTĂ MIZERIE MAI GĂZDUIEȘTE TVR?

0
706

CÂTĂ MIZERIE MAI GĂZDUIEȘTE TVR?La TVR1 observ, cu stupoare că golănașul plătit de mine și de voi toți, unul Ionuț Cristache, alături de un parvenit de presă, Iosif Buble, au trecut la griji pentru Justiția asaltată de Președinte (corect era ca președintele să se abțină, deși a avut doar o postare pe Facebook) și alții.

Dacă pe 10 august 2018 n-a fost nimic, atunci înseamnă că suntem o nație condamnată la minciună și manipulare eternă. Adică procurorii au mimat ancheta și totul a fost iluzie. Doamna Gîrbovan afirmă că justiția a fost folosită mereu. Oare este și acum?

Cristache afirmă, fără reținere, că dacă era Dragnea și nu Iohannis, era lumea în stradă. Dușmanul dreptei are emisiune în prime-time la TVR. Pentru asta ar fi normal să reacționeze societatea civilă, nu politicienii, nu șeful Statului. Apărătorul Ciumei roșii e extrem de agitat. Acum USR dă vina pe DIICOT, unde e o doamnă numită de Președinte. Independent de speculațiile politice, pe care le fac cei doi, cum poate afirma cineva că acolo n-a fost nimic? Micuțul ”Ioșca” afirmă că o jandarmeriță a fost agresată. Vedeți de ce e anormal să fim obligați să suportăm manipulatori ordinari pe post de jurnaliști.

Cristache vorbește despre ”Ciuma galbenă”. Rețineți, nu consider că guvernarea de un an a PNL s-a ocupat serios de acest subiect, cum nici cea a coaliției de acum n-o face, dar nu la televiziunea publică dau verdicte niște nimeni obraznici și vocali. De ce m-am uitat? Era anunțată prezența celebrei Roxen și am vrut s-o văd.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here