Catalin Tircolea lansează cel de-al 26-lea album, „The Son of Man”

0
37
image description

Am primit următorul comunicat de la Catalin Tircolea:

Iubiți prieteni,
Sunt bucuros să vă anunț că cea mai importantă lucrare a vieții mele poemul simfonic „Fiul Omului”, s-a materializat într-un album. Cel de al douăzeci și șaselea din discografia mea.
Cred că sunteți de acord cu mine că sunt un tip curajos, avand în vedere momentul în care scot acest album. În plină apocalipsă, în plină aberație gen politicaly correct – vezi romanul lui Agatha Cristie „Cei zece negrii mititei” transformat  în „Cei zece” de exemplu, etc… -, ce mai, o epoca de-a dreptul satanistă. O epocă în care în loc să privim în sus, către Dumnezeu, ne privim pântecele și tot ce este mai jos de el, afundându-ne din ce în ce mai mult în grobianism, imbecilitate, lipsă de orizont.
Alungarea lui Dumnezeu din vieţile noastre are un preţ. Vedem ce se înttâmplă, dar…nu credem. Dăm nişte explicaţii sterile unor întâmplări teribile şi pur şi simplu nu înţelegem că totul se datorează lipsei credinţei noastre în Dumnezeu.  Astfel s-a învârtoşat şi Faraon care, deşi a văzut atâtea minuni facute de Dumnezeu, tot nu s-a îndreptat, ci a pierit. Asta vrem şi noi prin învârtoşarea noastră? Să nu fie aşa!
Sper ca acest poem să vibreze pentru voi, dar mai ales în voi. Şi mai sper ca emoţiile dumnevoastră vis a vis de această lucrare a mea, să vă ajute să vă apropiaţi şi mai mult de Dumnezeu.

Bucuria pe care am avut-o cântându-L pe Dumnezeu, vreau să o împart cu voi, de aceea vă anunț pe această cale că am scos o ediție limitată a acestui album. Asta se datorează faptului că firma americană la care trimiteam materialul sub formă de mp3, a dat faliment, iar celelalte firme nu mai prezintă pentru mine garanţie. Deci, cei interesați de procurarea albumului fie în format CD, fie mp3 la cea mai înaltă rezoluție, se pot adresa managerului meu la:

office@tircolea.ro
catalintircolea@gmail.com
site: www.tircolea.ro

 

PS. Cum aş descrie poemul într-o fraza?
Un poem simfonic plin de culoare, dinamic, emoțional și cald, cu părți (picturi) lirice, epice și dramatice.
Mai jos aveţi un video cuprinzand cateva fragmente din lucrare:

The Son of Man – Catalin Tircolea’s 26th album from Catalin on Vimeo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here