CE DUMINICĂ FRUMOASĂ!

0
63

*Trezirea ne-a dat-o cel mic, dar a făcut foarte bine pentru că altfel eram inundaţi definitiv de nesimţita de la etajul 6. La 7,30 o sunam să facă ceva, pentru că şiroia apa pe ţeava de gaze din bucătărie. Nu a avut nicio reacţie de îngrijorare, pentru că ştia exact ce porcărie a făcut. Anul trecut am zugrăvit tot din cauza ei. Este eternul administrator al blocului. Am aşteptat până acum şi am sunat-o s-o întreb de obraz. N-are! M-a asigurat că vine mâine un instalator, dar eu n-am nevoie de el…mie-mi trebuie iar zugrav!!! Cum să nu devii agresiv?
* Ieri, după parc, am trecut pe la Loto, am tras şi un loz de 2 lei. Am câştigat doi lei. În drum spre ieşire, pentru că era Andrei cel mic nerăbdător, i-am spus Violetei să mai tragă un loz, i-am spus al câtelea să fie şi i-am zis că va fi tot de doi lei! Aşa a fost. Cucoana de la casă, era uşor uimită.Am mai avut astfel de momente „paranormale” în tinereţe, dar niciodată n-am ajuns la o sumă serioasă. Poate că a venit momentul?
* L-am întrebat pe Andrei pe câte maşini a pus mâna în parcarea Operei (face asta de când merge!) şi mi-a răspuns prompt „Toate”!!!
* Se discută mult la tv despre pământul Ioanei Băsescu.Evident că în primul rând la A3. Un lanţ de inabilităţi şi gafe fac din acest caz unul încurcat.Aş spune, chiar penibil! Preşedintele a comis-o prosteşte…dacă nu cumva are vreun plan care să justifice greşelile de acum. Dar nu cred…Iniţial se întorcea la nave, acum trece la agricultură…mai are timp să-şi schimbe destinaţia! Dacă şeful statului o dă în bălării, ce pretenţii mai avem de la ceilalţi politicieni, mai puţin versaţi?

 
* I-am urat „La Mulţi ani! ” lui Ion Cristoiu pentru cei 65 de ani împliniţi azi! S-a bucurat şi am schimbat opinii despre ce vedem la tv. A fost o plăcere, chiar dacă nu gândim asemănător în multe privinţe.
 
 
 
HCM Baia Mare a fost la un pas de o mare performanţă cu Gyor în deplasare. Puţină inspiraţie şi inteligenţă le-a lipsit fetelor conduse de antrenorul Buceschi (nu foarte inspirat în ultimele 10 minute). Cu vreo trei transferuri se poate construi o echipă puternică acolo! Oltchim a fost un vis frumos…ar fi păcat să dispărem de tot din handbalul european!

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here