CE DUMINICĂ FRUMOASĂ!

0
74

*Trezirea ne-a dat-o cel mic, dar a făcut foarte bine pentru că altfel eram inundaţi definitiv de nesimţita de la etajul 6. La 7,30 o sunam să facă ceva, pentru că şiroia apa pe ţeava de gaze din bucătărie. Nu a avut nicio reacţie de îngrijorare, pentru că ştia exact ce porcărie a făcut. Anul trecut am zugrăvit tot din cauza ei. Este eternul administrator al blocului. Am aşteptat până acum şi am sunat-o s-o întreb de obraz. N-are! M-a asigurat că vine mâine un instalator, dar eu n-am nevoie de el…mie-mi trebuie iar zugrav!!! Cum să nu devii agresiv?
* Ieri, după parc, am trecut pe la Loto, am tras şi un loz de 2 lei. Am câştigat doi lei. În drum spre ieşire, pentru că era Andrei cel mic nerăbdător, i-am spus Violetei să mai tragă un loz, i-am spus al câtelea să fie şi i-am zis că va fi tot de doi lei! Aşa a fost. Cucoana de la casă, era uşor uimită.Am mai avut astfel de momente „paranormale” în tinereţe, dar niciodată n-am ajuns la o sumă serioasă. Poate că a venit momentul?
* L-am întrebat pe Andrei pe câte maşini a pus mâna în parcarea Operei (face asta de când merge!) şi mi-a răspuns prompt „Toate”!!!
* Se discută mult la tv despre pământul Ioanei Băsescu.Evident că în primul rând la A3. Un lanţ de inabilităţi şi gafe fac din acest caz unul încurcat.Aş spune, chiar penibil! Preşedintele a comis-o prosteşte…dacă nu cumva are vreun plan care să justifice greşelile de acum. Dar nu cred…Iniţial se întorcea la nave, acum trece la agricultură…mai are timp să-şi schimbe destinaţia! Dacă şeful statului o dă în bălării, ce pretenţii mai avem de la ceilalţi politicieni, mai puţin versaţi?

 
* I-am urat „La Mulţi ani! ” lui Ion Cristoiu pentru cei 65 de ani împliniţi azi! S-a bucurat şi am schimbat opinii despre ce vedem la tv. A fost o plăcere, chiar dacă nu gândim asemănător în multe privinţe.
 
 
 
HCM Baia Mare a fost la un pas de o mare performanţă cu Gyor în deplasare. Puţină inspiraţie şi inteligenţă le-a lipsit fetelor conduse de antrenorul Buceschi (nu foarte inspirat în ultimele 10 minute). Cu vreo trei transferuri se poate construi o echipă puternică acolo! Oltchim a fost un vis frumos…ar fi păcat să dispărem de tot din handbalul european!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here