CE MĂ FAC?

0
11

facebook unlike (600 x 371)*Sunt uluit, șocat, revoltat. Îl ascult acum pe aberantul de Victor Ciorbea, avocatul poporului, care s-a sesizat din oficiu în cazul Antena Group! În câte alte situații a tăcut acest domn care s-a cățărat în acel loc pufos?  Asta după ce Președintele țării a făcut o declarație năucitoare, referindu-se tot la libertatea presei ( a scris cineva că din ”premierul Grivco” avem un președinte Grivco).Nu țin minte să fi sărit CNA-ul sau Parlamentul când RealitateaTV a fost mutată. Parcă și OTV a fost închis, apoi deschis în alte spații. Până a fost închis și patronul. Aici e vorba despre o simplă mutare în luni de zile după o decizie definitivă a Justiției. Lumea bună și normală a apreciat discursul și poziția premierului Dacian Cioloș. Aici nu mai discutăm de tabere, de grupuri de simpatizanți ci de soarta țării, cum bine sublinia cineva. Am mai scris despre faptul că tragedia bebelușilor n-a generat atâta preocupare cât observ într-o falsă problemă. Am auzit că oamenii-și retrag like-urile de pe pagina lui Iohannis. Desigur, un gest simbolic. Eu ce mă fac? N-am dat like niciunui politician, cu atât mai puțin acestui domn care nu are nimic de președinte în datele lui (culturale, intelectuale, sociale, morale, manageriale, diplomatice, despre lipsa de charismă nu vorbesc). Ca să avem circul complet, aflu de la simpaticul și nervosul Mircea Badea că el va pune la loc, cu fanii lui, like-urile pierdute de Președinte! Tocmai el, cel care-l înjura pe fostul primar al Sibiului (ce oraș frumos!), care-l făcea traficant de copii, îl acuza pentru afacerile cu case și altele.
”Șantajul pușcăriașului Voiculescu” a mers, a ținut!  E o exprimare plastică auzită la un post teve care nu face din trustul cu pricina.Omul e foarte tare. * Toate instituțiile statului (cu foarte puține excepții) au sărit în apărarea unui trust privat de presă, care nu avea nevoie de așa ceva. Emisia și libertatea de exprimare n-au fost tulburate și nu vor fi!
C.S.M. a reacționat prompt și profesionist. Nu e normal ca Președinte, premier, președinte al Senatului, Avocatul poporului să conteste, să comenteze decizia unei instanța. 60 de milioane trebuie recuperați de la un condamnat, iar toți acești oameni plătiți de noi se opun cu un pretext fals!
Acum vom vedea un miting de protest al suporterilor Antena Group. Oare miile de tineri care au ieșit după tragedia de la Colectiv mai există (ancheta nu se mai termină, responsabilii nu mai plătesc?), mai au ceva de spus sau se limitează la retragerea like-urilor? 
Mai grav va fi când țările Europei, ale Lumii ne vor da unlike!
 
E NEVOIE ȘI DE PRECIZIE, PE LÂNGĂ MANIPULARE ȘI SCANDAL!
P.S. Comunicatul integral al ANAF: Referitor la informaţiile vehiculate în presă în ultimele zile, Agenţia Naţională de Administrare Fiscală face următoarele precizări: Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Bucureşti, în calitate de organ împuternicit conform prevederilor OG nr. 14/2007, că reprezentant al statului român, proprietar al imobilelor din Şoseaua Bucureşti-Ploieşti nr. 25-27, stradă Gîrlei, nr 1B, şi stradă Gîrlei nr. 1D, a emis în condiţiile legii notificările de evacuare către persoanele juridice care îşi desfăşoară activitatea în imobilele confiscate de instanţa. Măsură a fost luată în vederea punerii în executare a măsurilor dispuse prin Decizia penală nr. 888/08.08.2014, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti şi rămasă definitivă. În acest sens, luni, 15 februarie, 4 echipe formate din 11 executori fiscali s-au deplasat la adresele respective, pentru identificarea societăţilor comerciale înregistrate la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului cu 48 de locaţii (sedii sociale şi puncte de lucru); – Deplasarea s-a făcut cu cele patru autoturisme, singurele aflate în utilizarea Serviciului executari silite şi cazuri speciale şi a Serviciului valorificare sentinţe penale din DGRFP Bucureşti. Maşinile sunt inscripţionate cu sigla „ANAF” şi cu sintagma „Executari silite”; – În Şoseaua Bucureşti-Ploieşti s-a deplasat, la ora 14.30, un singur echipaj format din 4 executori fiscali, care au solicitat la recepţie prezenţa unei persoane care să aibă calitatea de administrator sau împuternicit. Au fost îndrumaţi la un alt sediu; – Executorii fiscali au prezentat legitimaţiile de serviciu şi ordinele de deplasare emise individual; – Au fost legitimate doar 4 persoane, pentru a li se înmâna notificările, conform procedurii. Legitimarea a fost necesară pentru a le fi înscrise datele pe exemplarul al doilea al notificării. – Au fost înmânate 10 notificări, cu confirmare de primire; – Pentru celelalte sedii sociale sau puncte de lucru, procedura de notificare nu a fost îndeplinită, pentru că nu a fost găsit niciun reprezentant al societăţii sau reprezentanţii au refuzat primirea notificărilor. În aceste cazuri, notificarea se face prin poştă cu confirmare de primire; – Aparatul de fotografiat a fost folosit numai pentru identificarea imobilelor din stradă Gîrlei nr. 1D, respectiv din stradă Gîrlei nr. 1 B. Informaţii de background De notat că în afară sediului de pe şoseaua Bucureşti-Ploieşti nr. 25-27, unde funcţionează sediile Antena 3 şi Antena 1 în cei 4.184,41 metri pătraţi, în restul imobilelor sunt doar sediile administrative ale altor firme ale Intact Media Group sau fără legătură cu aceasta. Deci în cazul lor nu s-ar pune problema afectării emisiei, întrucât ele nu deţin nici echipamente tehnice, nici nu găzduiesc studiouri de televiziune. În aceste cazuri, evacuarea dacă s-ar face cu bună-credinţă s-ar produce de pe o zi pe alta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here