Celelalte Cuvinte în repetiție cu public, la Hard Rock Cafe pe 27 noiembrie

0
14
Celelalte Cuvinte 27 noiembrie aA venit vremea ca trupa Celelalte Cuvinte să apară în faţa publicului cu câteva piese noi, în avanpremiera albumului ce va fi lansat în viitorul apropiat. 
Astfel, Celelalte Cuvinte va concerta în data de 27 noimebrie, de la ora 22:30, la Hard Rock Cafe din București, într-un eveniment ce va fi mai degrabă o repetiție cu public, în cadrul căreia trupa își va prezenta noile compoziții, într-o atmosferă caldă, de suflet.
Celelalte Cuvinte este întâi de toate o trupă live, care şi-a obişnuit publicul cu o identitate și o abordare aparte în peisajul rock-ului românesc, drept urmare trupa dorește ca noile piese să se audă întâi de pe scenă și să fie receptate de către fani înainte de a fi înregistrate.
„Vom cânta mai multe piese noi, unele în premieră absolută, unele deja știute de public, ca Muza mea și Astă lume. Pentru noi concertul reprezintă o repeție cu public pentru noul album care va ieși la lumină sperăm anul viitor. Iar cea mai bună repetiție este aceea în care îi avem aproape pe fanii trupei”, declară Călin Pop.
Evenimentul de la Hard Rock Cafe va cuprinde atât piese noi, unele cântate pentru prima oară live, cât și piesele de resistență din repertoriul trupei ca Zmeie, Scrisori iubite, Dacă vrei, Iarbă prin păr, Un sfârşit e un început dar și piese cântate mai rar, ca Lupii sau Se lasă rău.
Concertul de la Hard Rock Cafe este ultimul concert de anul acesta din București, trupa revenind în Capitală după o absență de jumătate de an.
De 34 de ani împreună, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din România. Păstrându-şi, de-a lungul timpului, atât componenţa cât şi stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupă-legendă a rockului românesc.
Călin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan şi Ovidiu Roşu pregătesc un concert special, pe măsura aşteptărilor fanilor.
Biletele pentru showul Celelalte Cuvinte se găsesc în format electronic pe iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agenţiile Perfect Tour, Magazinele Uman şi VGeneration, IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe.
În presale biletele au următoarele preţuri:
– 35 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători
– 50 de lei, VIP, cu loc la masă în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 35 de lei. În ziua concertului, biletele vor costa 40 de lei – acces general, cu loc la masă (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile. Biletele VIP vor fi ca de obicei, sold out.
Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.
Un eveniment BestMusic Live Concerts & Gala.
Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here