Concertul The Aristocrats din data de 7 Decembrie se muta la Arenele Romane

0
21

aristocrats arenele romane 7 decembrieConcertul în premieră în România al supergrupului The Aristocrats, care va avea loc pe 7 decembrie, a fost mutat la Arenele Romane din Bucureşti, informează organizatorii evenimentului, Phoenix Entertainment.
Concertul a fost iniţial anunţat să aibă loc la The Silver Church Club, însă acest spaţiu este în curs de renovare, informează organizatorii.
Grupul este format din chitaristul Guthrie Govan, basistul Bryan Beller şi toboşarul Marco Minnemann, trei muzicieni aclamaţi la nivel internaţional, care abordează un stil aparte, o fuziune între rock instrumental, progressive şi jazz.
„Ceea ce îl diferenţiază de alţii este faptul că, indiferent de mişcările pe care le face, reuşeşte să combine totul atât de graţios şi să îi iasă perfect fiecare abordare”, a afirmat Joe Satriani despre Guthrie Govan. Acesta a primit titlul de cel mai bun chitarist din lume din partea revistei The Guitarist şi a colaborat cu trupe ca Asia, GPS şi The Young Punx.
 
Bryan Beller este cunoscut pentru contribuţia sa în activitatea unor artişti ca Dethklok, Mike Keneally, Steve Vai, James LaBrie şi Joe Satriani. Ca artist solo, basistul a lansat trei albume din 2008 până în 2011, iar apoi a început colaborarea cu The Aristocrats. Este editor pentru revista Bass Player, precum şi pentru Real World.
Marco Minnemann este cunoscut ca un inovator în lumea toboşarilor, dezvoltând o tehnică numita „interdependenţă” pe care a conceptualizat-o într-o carte dedicată. În 2011, Minnemann a fost finalist în seria de audiţii pentru postul de toboşar al formaţiei Dream Theater. În prezent, bateristul face parte din trupa lui Steven Wilson şi cântă împreună cu Joe Satriani, pe lângă activitatea pe care o desfăşoară în The Aristocrats.
The Aristocrats îşi promovează în acest turneu cel mai recent album, „Tres Caballeros„, lansat în luna iulie a acestui an.
Biletele pentru acest concert pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim, magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti, precum şi online, de pe eventim.ro. Tichetele care vor fi achiziţionate până în ziua evenimentului costă 85 de lei, iar, în ziua concertului, preţul unui bilet va fi de 99 de lei.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here