Celelalte Cuvinte lanseaza doua piese noi pe scena Hard Rock Cafe (22 mai)

0
11

Trupa Celelalte Cuvinte va prezenta fanilor doua noi compozitii, intr-un concert special, intitulat “Asta lume”, in data de 22 mai, la Hard Rock Cafe din Bucuresti, de la ora 21.00.
Celelalte Cuvinte si-a obisnuit publicul cu o identitate aparte. Dupa un amplu proiect acustic – Trup si suflet – ce a cuprins un concert sold out la Cinema Patria din Bucuresti si un turneu national in 12 orase din intreaga tara, a venit vremea ca trupa sa apara in fata publicului cu piese noi: Asta lume si Muza mea.
Despre Asta lume, piesa care da si numele concertului, Calin Pop a declarat: „Piesa fost compusa in prima parte a anului trecut. Cu mesaj social evident si structura complexa, vorbește despre lumea care ne inconjoara si care, de multe ori, ajunge sa umileasca, sa neindreptateasca si sa condamne cu nepasare conditia umana, o lume care ”nu e a mea”, a noastra. O piesa mai lunga, care ne reprezinta pe toti.
Muza mea a fost realizata in partea a doua a anului trecut, in perioada in care trupa pregatea concertul acustic de la Cinema Patria. Este o piesa interpretata in maniera acustica, ce a fost cantata in premiera la Patria, pe 18 Octombrie. Povestea piesei aduce trairile complicate si dorul reciproc dintre artist si misterioasa lui muza, care i-a calauzit in timp inspiratia pe drumuri intortocheate si pline de rascruci, adauga Calin Pop.
Pe 22 mai, Celelalte Cuvinte aduce in Hard Rock Cafe evenimentul “Asta lume”, atat cu cele doua noi creatii, cat si cu piese ce au scris istorie in rockul romanesc: ZmeieScrisori iubiteDaca vrei, Iarba prin par, Un sfarsit e un inceput si multe altele.
 De 32 de ani impreuna, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din Romania. Pastrandu-si, de-a lungul timpului, atat componenta cat si stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupa-legenda a rockului romanesc.
Calin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan si Ovidiu Rosu pregatesc un concert special, pe masura asteptarilor fanilor.
 
Biletele pentru concertul Celelalte Cuvinte din Hard Rock Cafe pot fi gasite online exclusiv pe iabilet.ro, la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului la intrare, iar in format fizic in reteaua de magazine UMAN din toata tara:
 – Bucuresti: Piata Romana, Str George Enescu nr. 30 si in Baneasa Shopping City
– 
Cluj si Iasi: in Iulius Mall
 Timisoara: Uman Shop
– 
Brasov: Strada Muresenilor nr. 3
Acestea costa 
50 de lei cu loc la masa si 80 de lei VIP, cu loc la masa, in fata scenei.

Un eveniment oferit de METALHEAD si Gala.

Follow me
Follow me

Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here