„Ceva se întâmplă…” în lumea asta: Alexandra Usurelu – lansare si concert (17 aprilie)

0
269

Joi, 17 aprilie, Alexandra Ușurelu lansează noul ei single, „Ceva se întâmplă cu noi, care va fi inclus pe primul sau album ce va fi lansat în perioada următoare.

Cântecul vorbește despre liniștea pe care trebuie să și-o găsească fiecare ca să-și hrănească nu doar trupul, ci și sufletul și are un clip cu o atmosfera de familie, foarte caldă, care a fost filmat în Brazilia, în statul Bahia, un loc în care descoperi bucuria liniștitoare a lucrurilor mărunte.

 “Ceva se întâmplă cu noi” va fi lansat oficial în cadrul seriei de concerte Jazz Syndicate Live Sessions, care se va desfășura pe 17 aprilie la Palatul Ghika, începând cu ora 20.00.

Mai mult decât atât, single-ul readuce în fața publicului vocea inconfundabilă a unui maestru al vorbelor cu tâlc, dar și invitați surpriză care sunt aproape de sufletul Alexandrei.
Două generații se vor întâlni pe scena Palatului Ghika în seara de 17 aprilie, într-un concert care va transforma sala într-un Eden al muzicii bune.


Alături de compozitorul și producătorul Bobby Stoica, muzicianul argentinian Mariano Castro (care are două nominalizări la premiile Latin Grammy împreună cu trupa sa, Narcotango, de succes mondial), Adrian Flautistu (un contrabasist rafinat care a colaborat cu nume celebre din lumea jazz-ului și a muzicii pop) și apreciatul percuționist Dan Încrosnatu, Alexandra – numită de către Andreea Marin “Norah Jones a României” – îi invită pe ascultători într-un decor cu totul special, însoțit de videoproiecții și lumini.
Grădina noastră, în care îi invităm cu mult drag pe spectatori, va aduce o parte din atmosfera locurilor în care am filmat videoclipul pentru cântecul „Ceva se întamplă cu noi”. De la costume, decor și până la videoproiecțiile ce vor fi prezentate, toate elementele spectacolului îi vor purta pe oamenii din fața noastră într-o lume idilică, cu parfum colonial, o lume a unor suflete încă nepoluate„, declară Alexandra Ușurelu.Videoclipul a fost realizat în mijlocul unei comunități de oameni simpli, care trăiesc în armonie cu natura, oameni frumoși la vederea cărora ne aducem aminte că „nu avem nevoie de foarte multe pentru a fi fericiți”.
 

„Ceva se întâmplă cu noi” aduce în atenție niște adevăruri despre noi toți, și anume cât de mult ne schimbăm și ne îndepărtăm de sufletul nostru atunci când uităm să iubim, acaparați de rutina vieții cotidiene, și cât de mult avem de câștigat atunci când ne hotărâm să o luăm de la capăt.În aceeași seară, vor mai urca pe scenă Nicolas Simion & Sorin Romanescu, în concertul Pascal Moods. În sonorităţi de swing şi groove, concertul Pascal Moods va reda euforia, dar şi melancolia folclorului românesc.
„În compoziţiile mele de jazz există invariabil un orizont mioritic”, spune saxofonistul Nicolas Simion. Universul muzical al lui Nicolas Simion, care îmbină sonorităţile muzicii contemporane cu ritmurile folclorului românesc şi energia interpretativă, îl recomandă drept unul dintre cei mai apreciaţi interpreţi şi compozitori de jazz de origine română din lume. Colaborând încă din 2009 pentru albumul Transylvanian Jazz, Sorin Romanescu, unul dintre cei mai apreciați și rafinați chitariști de jazz din Romania, va reprezenta, în tandem cu Nicolas Simion, garanția unei seri memorabile.
Biletele căstă 48 lei și 98 lei (VIP) și se găsesc pe site-ul eventim.ro.

Andrei Partos
Follow me
Ultimele postari ale lui Andrei Partos (vezi toate)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here